TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Een kerstcadeau voor de allerliefste mama.

Moeder met kind Moeder met kind
Categorie: Kerst

De dagen van een mama zijn goed gevuld: een veeleisende job, zorgen voor de kids, het huishouden op wieltjes laten lopen, afspreken met vriendinnen en familie, sporten en tal van andere hobby’s … Alle mama’s verdienen dan ook een bijzonder cadeau onder de kerstboom!

Relax, mama!

Een drukke werkdag met een vergadering die uitloopt waardoor ze zich moet reppen om de kids tijdig op te halen op school … File onderweg dreigt roet in het eten te gooien, maar ze geraakt er gelukkig net op tijd.

Na zo’n dag wil mama niets liever dan zich op de bank neer te vlijen. Help haar een handje en doe haar een zacht relaxkussen cadeau!

Start the day with a smile.

Een mama die haar dag kan starten met een lekkere kop koffie of thee is er twee (of méér!) waard.

Met deze vrolijke mok zijn alle mama’s dubbel gewapend tegen eventuele tegensputterende koters tijdens de o zo hectische ochtendspits …

Gezellig thuiskomen.

Na een vermoeiende dag is het leuk om thuis te komen in een mooi ingericht huis. Geluk zit vaak in kleine accessoires, zoals een leuk vaasje en heerlijke geurkaarsen. Of wat denk je van deze knusse kruk met pluche haar? Instant happiness in huis!

Met onze tips leg je die allerliefste mama van je lekker in de watten. Geef haar een bijzonder geschenk omdat ze zoveel voor je doet! Wie weet ziet ze het dan af en toe eens door de vingers wanneer jij iets mispeuterd hebt …

1 december 2020
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie