BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Geniet nu van 15% korting op buitenspeelgoed* | Naar het buitenspeelgoed › *niet geldig op BERG, Salta en EXIT

Kerstcadeautips voor tieners.

kerstcadeau tieners kerstcadeau tieners
Categorie: Kerst

Heb jij een tiener in huis? Een leuk kerstcadeau vinden voor een teenager is geen makkie, want de lat ligt bij velen hoog … Ontdek hoe je crazy teens kan verrassen met een leuk geschenk onder de kerstboom

Spelplezier

Een gezelschapsspel is altijd een leuk cadeau. Zowel groot als klein kunnen zo genieten om een leuk spel samen te spelen met vrienden, het gezin of zelfs de ganse familie. Fun gegarandeerd!

Zeg eens cheese!

Een fotocamera is een leuk cadeau voor elke fotoliefhebber. Met een instax camera heb je direct je foto in handen. Of ga voor een instax mini link waarbij je de leukste foto's van je gsm direct kan printen. Bekijk zeker ook de bijhorende softcase beschermhoesjes in je favoriete kleuren als roze, zwart, wit of blauw.

Draadloze koptelefoon of oortjes

Met een draadloze koptelefoon of oortjes kan een tiener gezellig naar zijn of haar favoriete muziek luisteren op elke locatie, zonder gestoord te worden.

Games

Met een nieuwe game is iedere tiener wel een tijdje zoet. Vind hier de laatste releases zo kan je steeds verrassen met de nieuwste games. Of je nu van Playstation, Nintendo, PC of Xbox houdt, voor elk van deze consoles vind je een uitgebreid aanbod aan spelletjes.

Pokémon kaarten

Dat Pokémon kaarten heel populair zijn is een understatement. Deze verzamel hype blijft aanhouden. Inmiddels zijn er al heel wat verschillende soorten en categoriën Pokémon cards, zoals de booster packs, thema decks en gewilde boxen. En ondanks dat de meeste liefhebbers zich beperken tot enkel het verzamelen van de Pokémon kaarten, worden er ook heuse Pokémon toernooien gehouden. Om al deze kaarten veilig stellen, is een verzamelmap om deze in op te bergen heel handig. Het ideale kerstcadeau dus.

Geschenken doen aan boeken denken

Vind de beste jeugdboeken. Of het nu een boek is met spannende verhalen, een leerzaam boek over tekenen, of een romantisch verhaal.