TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Coole kerstcadeaus voor stoere kids.

Jongen opent cadeau Jongen opent cadeau
Categorie: Kerst

Een keitof kerstcadeau op de kop tikken voor een stoere boy of girl? Niet eenvoudig, want de jeugd van tegenwoordig weet deksels goed wat ze wil … Vergeet saaie dertien-in-een-dozijn-geschenken en scoor met cadeaus waarmee ze zich the coolest kid in town voelen.

Young, wild & free.

We denken allemaal aan onze kindertijd terug als een onbezorgde tijd waarin niét alles mocht en kon, maar we het toch vaak deden … Kids mogen dan ook af en toe eens lekker wild en ondeugend zijn. Daar herinnert deze coole kader met quote hen aan, ideaal voor boven hun bed!

Dream big, little one.

Even superheroes need sleep! Kleine helden maak je dolgelukkig met een stoer dekbedovertrek, bezaaid met wilde dieren. Zo zijn ze in goed gezelschap tijdens hun welverdiende schoonheidsslaapje.

Voor kids met swag!

Je zou ervan schrikken hoezeer kids op jonge leeftijd al begaan zijn met hun looks en imago. Een stoere outfit is een must have om part of the gang te zijn. Met een toffe hoodie in dinosaurusthema vallen ze zeker niet uit de toon bij hun vrienden. En het is nog lekker warm ook!

Breekt het angstzweet je uit wanneer je denkt aan een leuk kerstcadeau voor je stoere zoon, dochter, neefje of nichtje? Geen paniek! Met onze tips koop je sowieso raak en maak je zelfs de meest veeleisende kiddo as happy as a hippo met kerst!

25 november 2019
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie