BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Geniet nu van 15% korting op buitenspeelgoed* | Naar het buitenspeelgoed › *niet geldig op BERG, Salta en EXIT

Knutsel je eigen kleurrijke feestbril

knutsel gekke bril knutsel gekke bril
Categorie: Carnaval

Maak je klaar om te feesten! Carnaval komt eraan en het is tijd om mee te doen met de pret en je eigen gekke feestbril te knutselen. Met een paar eenvoudige materialen en een beetje creativiteit kunt je je eigen unieke feestbril maken. Van iets leuks en kleurrijks, een beetje gek, of iets totaal geschift, je eigen geknutselde feestbril zal zeker de aandacht trekken.

Benodigdheden

Stappenplan

Stap 1
Begin met het uitkiezen van een leuke bril, zorg ervoor dat de glazen eruit zijn voordat je begint! Kies daarna enkele pijpenragers in je favoriete kleuren. Draai de pijpenrager rond het brilmontuur en houd ze goed tegen elkaar zodat het montuur volledig bedekt is. De pijpenragers moeten mooi en stevig blijven zitten zonder lijm.

Stap 2
Gebruik meer pijpenragers om speelse ontwerpen te maken. Voor dit roze paar hebben we de pijpenragers in korte staafjes gevormd zodat ze op wimpers lijken. Voor het blauwe paar hebben we de pijpenragers in V-vormen gebogen. Gebruik het lijmpistool om deze vormen op de bril te bevestigen.

Stap 3
Tijd om extra bling-bling toe te voegen! Kies glitters, pluimen, oogjes en ponponnen uit om je bril verder te personaliseren. 

Klaar voor het feest?

Je eigen carnavalsbril knutselen is een geweldige manier om je van je creatieve kant te laten zien, en je hoeft geen kunstenaar te zijn om hem te maken. Met een paar eenvoudige stappen kun je je eigen op maat gemaakte bril maken en de ster van het feest worden! Waar wacht je nog op? Pak je benodigdheden, kies je ontwerp en maak je klaar voor carnaval!

13 februari 2023
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie