BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Originele bedankjes om je verjaardagsfeestje mee af te sluiten!

Thank you kaart Thank you kaart
Categorie: Verjaardag

Bij een fijne verjaardagsfeestje hoort een origineel bedankje. En de allerleukste bedankjes? Die maak je makkelijk zelf! En guess what? We hebben de vijf origineelste bedankjes even voor je opgesomd!

#1. Een fotoherinnering van iedereen

Voorzie een Polaroid- of Instaxcamera op het feestje. Maak tijdens het feestje een leuke foto van elk kindje en geef deze op het einde van het feestje aan de persoon in kwestie mee.

Je kunt de foto’s bijvoorbeeld ook in zelfgemaakte kadertjes stoppen waar ook de datum van het feest en de naam van het feestvarken opstaan.

#2. Een snoepbedankje

Een zakje, doosje of bokaaltje met snoep doet het ook altijd goed als bedankje voor een verjaardagsfeestje. Laat je zoon/dochter de papieren zakjes op voorhand versieren met stickers, stempels, glitters of stiften. Vul de zakjes met koekjes, snoepjes of één van de vele kleine cadeautjes die je bij Fun kunt vinden. Bijna klaar! Nu nog enkel het zakje dichtknopen met een leuk lintje.
 

#3. Een themacadeautje

Na een geweldig themafeest is het natuurlijk leuk om een herinnering aan de genodigden mee te geven die in dezelfde lijn ligt. Een “visje” na afloop van een onderwaterfeestje, of een bedankje vol wilde dierenkoekjes op een safarifeest?  Fun heeft voor elk themafeest de juiste cadeautjes in huis, dus kom zeker maar eens kijken.

#4. Een zoentje uit een doosje

Wie wil bij het vertrek van het feestje nu geen dikke zoen en een stevige knuffel van het feestvarken? Geef naast echte zoentjes en knuffeltjes ook enkele koekjeszoentjes- en knuffeltjes in een doosje mee met je gasten zodat ze ook thuis nog wat verder van het feest kunnen genieten.

#5. Een dankjewelkaartje

We zijn aanbeland bij ons vijfde en laatste originele bedankje. En wat voor één! Neem een foto van het feestvarken met een bedankingskaartje in zijn/haar handen en druk die foto af voor alle gasten. Simpel, maar erg lief en leuk om te krijgen!

Voilá dit waren onze favoriete verjaardagsbedankjes! Of je nu gaat voor een zoentjesbedankje of een leuke foto als bedankje, met één van deze vijf verjaardagsbedankjes sluit je het feest sowieso in stijl af!

15 november 2017
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie