BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Geniet nu van 15% korting op buitenspeelgoed* | Naar het buitenspeelgoed › *niet geldig op BERG, Salta en EXIT

3 originele communiebedankjes voor jou!

Jongen in communiekledij met glazen bokaal gevuld met groene snoepjes Jongen in communiekledij met glazen bokaal gevuld met groene snoepjes

Communiefeestje achter de rug? Verras je gasten met een origineel bedankje voor ze naar huis gaan. Je doet er hen een groot plezier mee en zo kunnen ze thuis nog wat verder genieten en terugdenken aan die gezellige tijd op jouw feest!

A touch of gold

Een glazen potje met wat lekker zoets erin, dat is altijd een welgekomen communiebedankje. Kies voor groene snoepjes en een gouden accentje om in het junglethema te blijven. Op dat gouden deksel een junglediertje en je hebt een origineel bedankje dat niet snel wordt vergeten door de vrienden en vriendinnetjes. 

Think pink

Wil het feestbeest een lief feest en alles in het roze? Wit, blauwe en roze snoepjes combineren heel goed en ondersteunen je lieve boodschap op de zelfklevende labels. Een zacht communie-aandenken dat zeker in de smaak zal vallen bij klasgenootjes, vriendjes, neefjes en nichtjes! Zin om dit bedankje te maken? 

Persoonlijke potjes

Heb je stoer blauw in gedachten voor het communie- of lentefeest? Dan zijn deze speelse en kleurrijke potjes iets voor jou. Naam van de vriend of de vriendin op het potje kleven en klaar dus! 

Met een van deze unieke communiebedankjes maak je een spetterend feest pas echt compleet. Wedden dat je gasten zich hiermee het communie- of lentefeest nog jarenlang zullen herinneren?

30 april 2020
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie