BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Geniet nu van 15% korting op buitenspeelgoed* | Naar het buitenspeelgoed › *niet geldig op BERG, Salta en EXIT

Met deze cadeautjes scoor je bij de plechtige communicant!

Jongen en meisje mooi gekleed met elk een oranje pakje in de handen Jongen en meisje mooi gekleed met elk een oranje pakje in de handen

Geen plechtige communie- of lentefeest zonder familie, vrienden, lekker eten en … cadeautjes. Véél cadeautjes! Wij selecteerden alvast enkele originele geschenken en leuke hebbedingetjes die het feestbeest ongetwijfeld een gat in de lucht doen springen.

Voor superslimme meiden die alles durven!

De serie Project Mc2TM is een hit op Netflix bij tieners! Ze gaat over een team superslimme girls die hun liefde voor wetenschap en hun spionageskills gebruiken om missies uit te voeren voor een geheime organisatie. Met dit Advanced Digital Intelligence Spy Notebook – kortweg A.D.I.S.N. – wordt de communicant een geheim agente, net als in de serie. Het dagboek heeft geheime vakken en wordt ontgrendeld met een megacoole GeNiUS armband. Topcadeau!

Kampioen zijn is plezant!

Oud, jong, groot of klein. Niemand zal dit voorjaar aan de WK-gekte kunnen ontsnappen. Dit jaar is het dan ook een fluitje van een cent om een topcadeautje te vinden voor voetbalfanaten die dit jaar hun plechtige communie doen. Een echte WK-voetbal, een stoere trainingszak om als een hippe vogel naar de training te gaan of een spiksplinternieuw goal om thuis enkele moves uit het WK na te spelen? Het zijn maar enkele van de mogelijkheden!

Voor stoere tieners

Voor tieners mag het al eens wat stoerder zijn. Het ideale communiecadeau is dan ook de Nerf Rival Zeus MXV 1200 om felle vechtscènes na te spelen. Deze gemotoriseerde blaster vuurt maar liefst met een snelheid van 30 m per seconde en heeft een magazijn met 12 high-impact rounds. Geef al deze info mee bij het afgeven van het cadeautje en we garanderen je: de communicant zal met zijn/haar mond vol tanden staan. ;-)

Waterpret in stijl

Tieners en een zwembad, nog zo’n gouden combinatie. Als je een opblaasdier voor in het water cadeau geeft, zal je zeker hoge ogen gooien! Je vindt bij ons heel wat grappige vormen en figuren. Wat denk je van een inflatable in de vorm van een cactus, papegaai of cupcake bijvoorbeeld? Schitterend toch? Ook de mama zal je hiervoor dankbaar zijn, want dit speeltje is ideaal om te relaxen in de zon, vergezeld van een goed boek…

Kortom, coole cadeautjes vinden voor een plechtige communicant is niet het makkelijkste op aarde, maar met deze toppers scoor je gegarandeerd!

20 maart 2020
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie