Staking Bpost : houd rekening met mogelijke vertragingen. We doen ons best om je pakje zo snel mogelijk te versturen! 

BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Bestel nu en ontvang je pakket vòòr 6/12! Wacht niet langer!

Omwille van de drukte kunnen wij de levertermijn niet altijd garanderen. Wij doen ons uiterste best jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen

LAATSTE KANS! Krijg NU -20% op bijna ALLES bij aankoop vanaf €50
korting verrekend in de winkelwagen | actie geldig t.e.m. 22/10/23

6 feestideetjes voor je Paw Patrol verjaardag!

Deur met poster van Paw Patrol Deur met poster van Paw Patrol

Help! Mijn kind wil een Paw Patrol verjaardag. Hoe begin ik daaraan?’ Geen nood. Met deze Paw Patrol ideeën kun je aan de slag om er een geslaagd feestje van te maken! Laten we beginnen!

#1. Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Een feestgevoel geven vanaf het moment dat  jouw gasten de oprit betreden: dat kan! Zo zorg je meteen dat het Paw Patrol gevoel helemaal snor zit, alvorens ze het feestje betreden.

Om je gasten de weg te wijzen, kun je op de stoep hondenpootjes tekenen met echt Paw Patrol stoepkrijt. Zo weten ze niet alleen waar ze moeten aanbellen of aankloppen, maar worden ze vanaf het begin ondergedompeld in het Paw Patrol thema. En dat is net wat jij wilt!

Een ander belangrijk aspect is je gasten een warm welkom geven. Verder kun je aan de deur een blad hangen waarop het volgende staat te lezen in drukletters: ‘Welkom op mijn birthday PAWty’. Zo betreedt iedereen beslist met een big smile jouw Paw Patrol verjaardag, euh ik bedoel, de Paw Patrol PAWty!

#2. Paw Patrol paradijs

Hoe zorg je voor een Paw Patrol paradijs? Met passende decoratie natuurlijk!

De Paw Patrol crew wenst je een gelukkige verjaardag door middel van hun letter banner. Van een blikvanger gesproken! Daarbij past de Paw Patrol hangdecoratie heel goed. Zonder ballonnen, geen feestje. Dat weet iedereen. Geef je ballonnen een extra touch door er hondenpootjes op te tekenen. Dergelijke details maken het verschil op jouw Paw Patrol verjaardag!

#3. Iedereen Paw Patrol!

Van iedereen eisen dat ze verkleed op jouw feestje arriveren, is wat te veel gevraagd. De jarige voor de gelegenheid in een Paw Patrol pakje stoppen, kan natuurlijk wel. Per slot van rekening mag het feestvarken die dag uitblinken. Wat wel leuk en bovendien heel haalbaar is voor je gasten is een Paw Patrol masker om uit te delen bij de aanvang van het feestje.

#4. Jummie, pawty food!

Wil je er een onvergetelijk feest van maken? Dan mag bijpassend party food niet ontbreken. Opgelet: watertanden is mogelijk bij het lezen van onderstaande alinea. Met leuke benamingen van je hapjes kom je al een heel eind verder. Wat dacht je van heerlijke ‘Pupcorn’? Of kies je liever voor een gezond alternatief zoals aardbeien met als naam ‘Pawberries’? Ben je van plan om cupcakes te bakken? Dan zijn de namen ‘Pup cakes’ of ‘Paw cakes’ zeker bruikbare ideeën. Een andere topper is de ‘Pup-peroni pizza’.

Zeg eens, wie kan niet wachten om aan te vallen?

#5. To do

Op een verjaardagsfeestje zijn er duizend-en-een activiteiten die je kunt doen met de kinderen. Van die activiteiten kunnen we enkele linken aan je Paw Patrol verjaardag.

Hondensnoetjes

Schminken is altijd een goed idee! Ben je zelf een creatieveling of ken je iemand die graag schminkt? Tover je gasten dan om tot hondjes. De kinderen zullen er (honds)dol op zijn.

Kleur je hond

Elk kind kleurt graag. Je kunt natuurlijk kiezen voor tekeningen van honden of van Paw Patrol zelf, maar je kunt origineler uit de hoek komen. Heb je er al altijd van gedroomd om een hond in te kleuren? Dan wordt die droom nu werkelijkheid. Laat de feestganger een stoffen hondje inkleuren. Hiermee boek je vast en zeker succes!

Hondenrace 

Uitgekleurd? Dan gaan we nu over tot actie! Als je van plan bent om de festiviteit buiten te laten plaatsvinden, is een hondenrace de activiteit bij uitstek. Voorzie enkele obstakels waar de kinderen op en/of over moeten kruipen. Je kunt een spannend element toevoegen door hen hondensnacks te laten meenemen op hun weg naar de finish. Wie is de snelste?

#6. Origineel verjaardagsbedankje

Ziezo. Alle kinderen zijn doodop en hebben een mooie dag achter de rug. Het is welletjes geweest. Tijd om naar huis te gaan. Uiteraard kun je ze niet met lege handen laten vertrekken. Koppel ook het bedankje aan ons Paw Patrol festijn. Verricht een goede daad en laat elke genodigde een pluchen hondje adopteren. Hoera, een nieuw huisdier in de familie!

Als je al onze tips omzet in realiteit gaan de feestgangers ongetwijfeld uit hun dak. Zo schenk je jouw klein feestvarken een onvergetelijke Paw Patrol verjaardag! Let’s get this party started.

7 juni 2018
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie