Staking Bpost : houd rekening met mogelijke vertragingen. We doen ons best om je pakje zo snel mogelijk te versturen! 

BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Profiteer NU › -25% op ALLE zwembaden, spa's en accessoires | Actie geldig t.e.m. 19/06/23

Een safarifeest om nooit meer te vergeten!

Meisje aait een giraf Meisje aait een giraf
Categorie: Themafeest

Wat als alle dieren van de de dierentuin naar je verjaardagsfeestje zouden komen? Zou dat geen ongelofelijk leuke beestenboel worden? Oortjes gespitst en staartjes rechtop, want we gaan een safarifeestje bouwen!

#1. Locatie

Een safarifeestje bij je thuis is natuurlijk altijd leuk, maar als je familie of vriendenkring niet te uitgebreid is, dan zou het natuurlijk ook helemaal te gek zijn om het feestje onder de vorm van een picknick te laten doorgaan in de zoo.

#2. De perfecte outfit

Natuurlijk lopen de genodigden dan niet verkleed rond (of zou jouw familie écht zo ver gaan?) Tuurlijk wel!

Een safarifeest is natuurlijk pas helemaal geslaagd met alle genodigden in een dierenpakje of safari-outfit!

En eerlijk: de oma die een apenstaartje draagt, dat moet je gewoon eens gezien hebben! Soms kan een accessoire zoals een verrekijker natuurlijk al volstaan om in de safarimood te komen.

Je maakt zo’n safariverrekijker makkelijk zelf met twee wc-rolletjes, zwarte verf, lijm, een schaar, een zebraprint en een stukje touw. 

Organiseer je het safarifeestje thuis? Dan kan je als gastheer- of vrouw voor iedereen een apart dierenmasker voorzien. Hang aan elke stoel een masker, zo is ook ineens de feestruimte al wat in safaristijl!

#3. Geen safari zonder aapjes

Als je beslist om het safarifeestje thuis te organiseren zijn er ook heel wat mogelijkheden om de hele feestruimte in een ware safari om te toveren. Aapjes die in de bomen hangen? Die boots je makkelijk na met enkele groene ballonnen en knuffelaapjes.

#4. Hé, een tijger!

Ook panters, tijgers en zebra’s kunnen niet ontbreken op een safarifeestje. Neem je enkele gouden, oranje en witte ballonnen? Check! Neem nu nog een zwarte alcoholstift en zorg voor enkele coole dierenprints! 

#5. Mysterieuze dieren in de jungle

In de jungle zitten ook dieren verscholen die we niet zo goed kennen. Teken enkele vreemde voetprinten op de vloer neer om wat spanning op het feest te brengen.

Want wie is dat vreemde safaridiertje toch? Hang ten slotte ook nog enkele groene slingers in de feestruimte op. Groene slingers zijn de perfecte (feest)vervangers van lianen!

#6. Loop zoals een olifant

Een safaritocht zonder enige olifant gezien te hebben is natuurlijk niet geslaagd! Of speel je liever zelf de olifant?

Dat kan natuurlijk ook. Tover twee conservenblikken om tot twee olifantenpootjes en loop zoals een olifant. Plezier gegarandeerd!

#7. Safarifood

Tijdens een safari moet je sterk staan. Dus enkele stevige safarihapjes zijn écht wel een must.

Onze aanraders? Een ananaskrokodil, muffinaapjes en een dierentaart zijn écht wel dé toppers in het safarirestaurant!

#8. Beestige bedankjes

Zit de safari erop? Laat de gasten dan zeker niet vertrekken zonder een beestig bedankje! Enkele beestige snoepjes en koekjes in een doosje of op een brochettestokje zijn de max om aan je gasten mee te geven. Zo kunnen ze thuis nog wat verder genieten en smullen van een fantastisch safarifeest!

Voilá. Laat je kleintje alvast zijn/haar stoerste leeuwenbrul uitproberen en kam zijn/haar manen, want na deze tips en tricks wordt hij/zij sowieso de koning van het dierenrijk!!

31 maart 2020
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie