Staking Bpost : houd rekening met mogelijke vertragingen. We doen ons best om je pakje zo snel mogelijk te versturen! 

BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Bestel nu en ontvang je pakket vòòr 6/12! Wacht niet langer!

Omwille van de drukte kunnen wij de levertermijn niet altijd garanderen. Wij doen ons uiterste best jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen

LAATSTE KANS! Krijg NU -20% op bijna ALLES bij aankoop vanaf €50
korting verrekend in de winkelwagen | actie geldig t.e.m. 22/10/23

Schenk een hip verjaardagsbedankje na je feestje.

Vier verschillende bedankjes Vier verschillende bedankjes
Categorie: Verjaardag

Bedankjes zijn hot. Verjaardagsbedankjes zijn dat evenzeer. Kies je voor gepersonaliseerde bedankjes? Dan scoor je gegarandeerd!

Schenk een gepersonaliseerde magneet of een bandje met jouw naam op, als je wilt blijven hangen. Voeg je liever een lekkernij toe aan het aandenken? Dan zijn er drie originele mogelijkheden: een snoepzakwikkel, een plat doosje of een kubusdoosje.

Kom verrassend uit de hoek door middel van een van deze aandenkens met een originele boodschap. Van een win-winsituatie gesproken!

#1. Ik vond het uilstekend! Hopelijk jij ook!

Een magneet is leuk om te krijgen, zowel voor jong en oud. Bovendien is dit hippe hebbeding ook enorm functioneel.

Als je een leuke boodschap toevoegt aan dit hippe bedankje zal elke gast telkens opnieuw glimlachen als ze jouw verjaardagsbedankje zien plakken aan hun koelkast. Cool toch!? Ik bedoel ‘uilstekend’!:-)

#2. Ik heb geNOTEN. Hopelijk jij ook!

Jouw feestje loopt op z’n einde. ‘t Is tijd dat je gasten naar huis gaan, maar niet met lege handen natuurlijk. De snoepzakwikkel is een verjaardagsbedankje dat bij iedereen in de smaak valt. De feestvierders zullen niet alleen genieten van de lekkere inhoud van het zakje, maar ook van de boodschap op de snoepwikkel. Stem hierbij je boodschap af op de inhoud van het zakje, want een grappige noot is altijd fun! ;-)

#3. Dankje voor het SPEKtaculaire feestje!

Verjaardagsbedankjes die het blijven goed doen, zijn doosjes. De platte doosjes zijn perfect om met je gasten mee te geven. Ze zullen ongetwijfeld niet kunnen wachten tot ze thuis zijn om het te openen.

Als ze dan nog eens zien dat het opschrift past bij de inhoud zullen ze helemaal verkocht zijn. Een ideale afsluiter van een mooie dag!

#4. Aard-ig dat je er-bei was!

Een ander plezant snoepdoosje dat perfect bij je verjaardag past, is het kubusdoosje. Stem je boodschap ook hier af op de snoep en creëer een mooi geheel. Bovendien heb je hier de mogelijkheid om foto’s toe te voegen van het kleine feestvarken. Kan het nog persoonlijker!? Ik dacht het niet.

Bedankjes voor je verjaardag zijn onmisbaar geworden. Een memorabel verjaardagsfeestje vraagt immers om een gedenkwaardig verjaardagsbedankje. Heb je je keuze al gemaakt?

17 juni 2019
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie