BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Geniet nu van 15% korting op buitenspeelgoed* | Naar het buitenspeelgoed › *niet geldig op BERG, Salta en EXIT

Hét speelgoed om mee te nemen op reis

speelgoed meenemen op reis speelgoed meenemen op reis
Categorie: Vakantie

Het is zomervakantie! Dé tijd om samen op reis te vertrekken en te genieten. Maar eerst moeten de valiezen gemaakt worden. Naast een valies vol kleren en benodigdheden willen je kinderen ook hun favorieten speelgoed mee. Maar helaas kan niet alles mee. Wij zetten hét speelgoed om mee te nemen op reis op een rij! Speelgoed dat je klein kan opbergen, niet te zwaar en leuk is om de hele vakantie plezier aan te beleven.

1/ Reisspelletjes

Wanneer je op vakantie gaat is er wel wat meer tijd om samen een gezelschapsspel te spelen met het ganse gezin. Maar vaak is de plaatst beperkt om die enorme dozen mee te nemen. Reisspelletjes of kaartspellen zijn daarentegen heel compact! Je neemt ze gemakkelijk overal mee naar toe. Wat dacht je van een spelletje UNO aan het zwembad?

2/ Waterspeelgoed

De meeste zomer reizen gaan naar een locatie met een zwembad, meer of de zee. Heerlijk genieten van de zon en het water. Neem daarom zeker ook wat waterspeelgoed mee op vakantie: een waterpistool, duikstaafjes en zwemband en duikbril. Extra handig is opblaasbaar waterspeelgoed, dit neemt nauwelijks ruimte in beslag. Wat dacht je van een strandbal met glitters of een luchtmatras in de vorm van een donut? Je kan het zo gek niet bedenken!

3/ Buitenspeelgoed

Wil je graag ook wat actieve spelletjes doen? Dan is volgend buitenspeelgoed onmisbaar tijdens een verblijf. Een spelletje Kubb, petanque of tafeltennis zijn het spel bij uitstek op elke camping. Daag je buren uit voor een toernooitje! Vaak vind je er ook een voetbal-, basketbal- of badmintonveld om samen eens te sporten.

4/ Verhaaltjestijd

Het is heel belangrijk voor de taalvaardigheid om je kinderen voor te lezen. Vaak is het jammergenoeg al te laat voor een verhaaltje of heb je er niet echt veel zin in. Maar als je op vakantie bent is er wel wat extra tijd die je kan besteden aan voorlezen. Een heerlijk rustig momentje waarmee je samen met je kinderen kan wegdromen. Kies een leuk plekje uit in de tuin, op het bed of op de grond met gezellige kussens.

Wist je trouwens dat er heel wat heel leuke boeken bestaan over vakantie? Zo kom je alvast goed om helemaal in de stemming te komen!

5/ Verken de omgeving op wieltjes

Soms is het moeilijk om je kinderen te motiveren om mee op wandel te gaan en de omging te verkennen. Neem daarom hun favoriete fiets, step, skateboard of rolschaatsen mee. Zo maak je de wandeling ook leuk voor hen.

6/ Laat je inspireren door je vakantie!

De zomervakantie biedt volop inspiratie om te knutselen met kinderen. Prachtige berglandschappen, uitgestrekte bloemenvelden of een zonsondergang aan het strand spreken tot de verbeelding. Met een kleine knutselkoffer of enkele stiften en kleurpotloden kunnen je kinderen al heel wat leuke creatiefs maken.

Knutselinspiratie! Een kaartje sturen naar familie of vrienden vanuit het vakantieadres is altijd erg leuk om te doen. Nog leuker is om kinderen zelf enkele vakantiekaartjes te laten knutselen voor het thuisfront. Enkele leuke ideeën zijn een tekening te maken van wat jullie gedaan hebben of een zelfgeknutseld strand met echt zand en echte schelpjes die je op de kaart plakt. Laat je inspireren door je eigen vakantie!

7/ Tablet of spelconsole

Als laatste iets wat volgens ons onmisbaar is op reis; een tablet of spelconsole. Deze kan je vol met spelletjes, filmpjes of puzzels plaatsen. Zorg voor een kinderkoptelefoon, zo zorg je ervoor dat je jij ook soms heerlijk kan ontspannen.

1 juli 2022
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie