BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Winnaars speelgoed van het jaar 2022

speelgoed van het jaar 2022 speelgoed van het jaar 2022
Categorie: Binnenspelen

Spelen is het leukste wat er is, zowel voor jong als oud! Er komen steeds heel wat nieuwe speelgoeditems op de markt. Maar wat zijn nu dé toppers? Ieder jaar kiest een vakjury het beste speelgoed uit per leeftijd of per categorie. Ontdek hier de winnaars van 2022!

 

 

SmartMax Roboflex Plus SmartMax Roboflex Plus

SmartMax Roboflex Plus

Winnaar in de categorie: Constructiespeelgoed
Leeftijd: 3+ jaar

Bliep. Bloep. Ga creatief aan de slag en creëer je eigen kleurrijke, gekke robotvriendjes. Met magnetische en uitrekbare onderdelen stel je je eigen leuke robot samen die misschien wel kan vliegen, springen, grijpen of zelfs rijden? Deze SmartMax box helpt de ontwikkeling van fijne motoriek en stimuleert de fantasie.


Origami 3D Pauw - 549 stuksOrigami 3D Pauw - 549 stuks

Origami 3D Pauw

Winnaar in de categorie: Creatief speelgoed
Leeftijd: 8+ jaar

Met de creatieve sets van Origami 3D kan je de mooiste 3D-papiersculpturen maken. De set bevat gepatenteerde modules, zeer gedetailleerde instructies en instructievideo’s die je stap voor stap laten zien hoe je de pauw moet vouwen. Je hoeft niet te snijden, en er is geen lijm nodig. Maak zelf een meesterwerk en waan je een echte kunstenaar!


VTECH Mijn interactieve Video MicroscoopVTECH Mijn interactieve Video Microscoop

Mijn interactieve Video Microscoop

Winnaar in de categorie: 
Leeftijd: 7+ jaar

Grote ontdekkingen beginnen klein. Met deze interactieve Video Microscoop kan je objecten vergroten tot wel 200x en ook meteen bekijken op het lcd-scherm. Je kan tot 100 foto’s maken van de objecten onder de microscoop en 4 unieke microscoopspellen spelen waarbij je micro-organismen voedt of je wetenschappelijke kennis test tijdens een uitdagende quiz.


SpeurtochtSpeurtocht

Speurtocht

Winnaar in de categorie: Kleuterspellen
Leeftijd: 3+ jaar

Maak je eigen speurtocht in huis! Laat een speler of een ouder de kaarten verstoppen. Vervolgens kunnen de kinderen starten met hun zoektocht. Hiervoor volgen ze de aanwijzingen op de kaarten om de pot met goud te vinden. Het spel kan gespeeld worden met 2 – 6 spelers.


Huddle Up SpelHuddle Up Spel

Huddle Up

Winnaar in de categorie: Kinderspellen
Leeftijd: 6+ jaar

Kruip maar dicht bij elkaar want het wordt koud. Alle pinguïns zitten nog verspreid over het ijs. Zorg ervoor dat jouw pinguïns samengebracht worden als een hechte groep, zodat ze kunnen springen of glijden over het ijs. De speler die als eerst zijn hele pinguïnfamilie kan samenbrengen, wint het spel.


PLAYMOBIL Wiltopia DierenverzorgingscentrumPLAYMOBIL Wiltopia Dierenverzorgingscentrum

PLAYMOBIL - Wiltopia Dierenverzorgingscentrum

Winnaar in de categorie: Speelwereld
Leeftijd: 4+ jaar

Wiltopia is de nieuwe themawereld van Playmobil en neemt kinderen mee naar de fascinerende wereld van de Amazone. In het dierenverzorgingscentrum kunnen de wilde dieren verzorgd worden in de behandelkamer en uitrusten in een recreatie buitenverblijf. Voor wat extra kennis over de leefomgeving van de dieren bestaat is er de Wiltopia-Webapp met audio- en video-content.


VTECH Verzorg & Leer Doktersset VTECH Verzorg & Leer Doktersset

VTECH - Verzorg & Leer Doktersset

Winnaar in de categorie: Interactief speelgoed
Leeftijd: 2-5 jaar

Met de Verzorg & Leer Doktersset laat je de kinderen kennismaken met hun eigen lichaamsdelen, medische hulpmiddelen en ziektesymptomen zoals koorts, buikpijn en hoesten. De set bevat een interactieve tablet waarmee je unieke rollenspellen kan spelen, en tegelijk kan bijleren! Als je goed luistert naar alle symptomen, is het een fluitje van een cent om de juiste diagnose te stellen.


Recto Verso SpelRecto Verso Spel

Spel Recto Verso

Winnaar in de categorie: Communicatie- en deductiespellen
Leeftijd: 8+ jaar

Recto Verso is een coöperatief spel waarbij je moet bouwen en waar communicatie van groot belang is. Het is de bedoeling dat je samen met je partner 11 houten stukken zo snel mogelijk in elkaar zet. Wees wel voorzichtig, want elke partner zit maar één kan van het gebouw. Hoe sneller het gebouw in elkaar staat, hoe meer punten je krijgt. Je kan dit spel ook verschillende keren herspelen, want er zijn wel meer dan 120 constructies om te bouwen.


Spokenchaos SpelSpokenchaos Spel

Spel Spokenchaos

Winnaar in de categorie: Strategische spellen
Leeftijd: 8+ jaar

Snel, de mensen komen eraan! In het spel Spokenchaos speel je als een groep ondeugende geesten die door een hotel sluipen zonder gezien te worden door de mensen die door het sleutelgat gluren. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk spoken door de lobby te verplaatsen, terwijl je ook de verstopplekken van je tegenstanders probeert te ontdekken.


Hitster SpelHitster Spel

Spel Hitster

Winnaar in de categorie: Party spellen
Leeftijd: 16+ jaar

Creëer een instant party met Hitster, het muziekkaartspel van de eeuw! Met meer dan 300 van de grootste hits van de afgelopen 100 jaar is Hitster het perfecte partyspel voor een avond lachen, zingen dansen en het delen van herinneringen. Maak de doos open, scan een muziekkaart en laat de muziek de rest doen om er een feestje van te maken! Waar wacht je nog op?

5 oktober 2022
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie