Staking Bpost : houd rekening met mogelijke vertragingen. We doen ons best om je pakje zo snel mogelijk te versturen! 

BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Profiteer NU › -25% op ALLE zwembaden, spa's en accessoires | Actie geldig t.e.m. 19/06/23

Topinspiratie voor een Spiderman feestje!

Versierde muur in Spiderman thema Versierde muur in Spiderman thema
Categorie: Themafeest

Je vriendelijke buurtsuperheld Spiderman slingert de huiskamer binnen om je kind een superverjaardag te geven. Een Spiderman feestje is helemaal compleet met tafelservies, servetten, slingers en ballonnen in het Spiderman thema. Natuurlijk verkleden de kinderen zich ook als de populaire webslingeraar.

En vergeet niet om je fotocamera klaar te houden, zoals Peter Parker – de jongen achter het Spiderman masker – ook altijd doet om de kleine Spinnenmannetjes (en –vrouwtjes) en hun heldendaden op de foto te zetten.

#1. Blauw-Rood!

Het echte pak van Spiderman is kenmerkend blauw en rood, voorzien van een lijnenspel voor het spinnenweb. Versier daarom je huiskamer met rode en blauwe Spiderman ballonnen.

Wissel af met gewone blauwe en rode ballonnen, zodat je de hele huiskamer, de voordeur en misschien wel de tuin kan versieren in het rood-blauwe thema.

Kinderen houden van ballonnen, dus daar kun je er nooit genoeg van hebben. De rode en blauwe ballonnen zitten met 10 stuks in een verpakking.

#2. Verkleden als Spiderman!

Spiderman is cool. En hij haalt graag een grapje uit met zijn tegenstanders. Vooral met dat Spiderman masker op durft hij zijn vijanden in de maling te nemen. Vraag of de kinderen in rood en blauw naar het feestje komen en geef ze allemaal een Spiderman masker.  

Om het feest helemaal compleet te maken zet je iedereen (ja, jezelf ook) een Spiderman hoedje op.

#3. Eet als Spiderman

De stad beschermen tegen het kwaad, foto’s verkopen aan The Daily Bugle als Peter Parker en webslingeren wekken de etenslust natuurlijk wel op. Daarom trakteer je de kleine Spidermannetjes op het feestje uiteraard op een Spiderman taart.

Deze kun je heel simpel zelf maken door een gewone taart te bakken en deze te bekleden met bijvoorbeeld witte of zwarte marsepein. Met een contrasterende kleur (zwart of wit) glazuur teken je dan het spinnenweb op de taart. Dat wordt smullen. Hou je het in het blauwe en rode thema, teken dan met blauwe glazuur op een rode basislaag. 

Als de kaarsjes dan zijn uitgeblazen en de taart is aangesneden, serveer je de heerlijke stukken op Spiderman bordjes. Deze papieren bordjes gooi je na gebruik gewoon bij het oud papier.

#4. Drink als Spiderman

De misdaad bestrijden maakt ook dorstig. Serveer samen met de taart (en tussendoor) lekkere rode of blauwe limonade in Spiderman bekers.

De stevige kunststof bekertjes helpen de dorst snel te lessen.

Maak het drinken met een Spiderman masker op nog gemakkelijker voor je kleine helden en zet een stoer Spiderman rietje in de beker.

#5. Poets als Spiderman

O jee… al dat webschieten maakt er wel een troepje van op zo een Spiderman feestje.

Niet getreurd: want rommel is zo weer opgeruimd met de stoere Spiderman servetten.

Poets gezichten, handjes, tafel en meer schoon met deze vrolijke servetten. Want echte helden ruimen hun rommel wel degelijk op.

#6. Vecht als Spiderman

Spiderman vecht dagelijks tegen het kwaad. Dankzij zijn spinzintuigen gaat hem dat heel goed af. Hoe is het eigenlijk met de ‘spidey sense’ van je jonge gasten gesteld? Vecht als Spiderman mét Spiderman. En wel met een echte Spiderman piñata. Hang deze op aan een boom en laat de jarige er met een stok op los kloppen. Natuurlijk heb je de piñata volgestopt met lekkere Haribo snoepjes of kleine, niet breekbare cadeautjes.

#7. Klim als Spiderman

Tijdens het versieren is het belangrijk om een ding niet te vergeten: een Spiderman Happy Birthday slinger! Tussen de woorden Happy en Birthday slingert Spiderman aan zijn spinnenwebkoord door de kamer. Laat hem daarna lekker doorslingeren aan het plafond met behulp van de toffe Spiderman vlaggenlijn. Want een webslingeraar als Spiderman wil natuurlijk door de kamer slingeren. En … maak het compleet met heus spinnenweb!. Normaal zou je deze gebruiken met Halloween, maar het is ook perfect voor een Spiderman feestje.

Op naar een geslaagd Spiderman feestje!

Dankzij de rode, blauwe en Spiderman ballonnen, stoere slingers en tafelaccessoires zal iedereen extra genieten van het Spiderman feest. Aan het einde van het feestje geef je alle kleine superhelden nog een leuk aandenken mee. Doe de snoepjes uit de piñata in een cadeauzakje, stop er nog wat Spiderman maskers bij en je gasten gaan blij weer naar huis!

16 januari 2020
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie