BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Bumbastische tafeldecoratie op je feest? Dat doe je zo!

Popcorn en kleine tomaatjes in Bumba thema geserveerd Popcorn en kleine tomaatjes in Bumba thema geserveerd
Categorie: Verjaardag

Je organiseert een Bumba feestje ofwa?! Je overloopt je to-dolijst. Uitnodigingen verstuurd: check! Een heerlijke taart: check! Bumba spelletjes: check! Slingers: check! Tafeldecoratie: oepsie … Hoe begin je daar in godsnaam aan? Is dit een herkenbare situatie voor jou? Perfect! Wij helpen je op weg om je tafeldecoratie het bumbastische accent te geven dat je voor ogen hebt. Stap voor stap leggen we uit hoe je te werk kunt gaan.

#1. Tafelbekleding

We beginnen bij het begin. We gaan van start met de basis van de tafelversiering, namelijk een tafelkleed. Kies niet zomaar een tafelkleed. Bekleed je tafel met het plastic Bumba tafelkleed. Het heeft een afmeting van 130 x 180 cm.

Met het vrolijke tafelkleed met afbeeldingen van Bumba en z’n vriendjes zet je meteen de toon. Iedereen schuift met plezier aan tafel bij het zien van dit kleurrijke tafelkleed. Bovendien hoef je je tijdens het feestje geen zorgen te maken over vlekken. Nadien kun je ze er immers met gemak weer uitwassen. Alweer een zorg minder. Het gevolg is dat je later nog ontelbare keren kunt pronken met deze kleurrijke tafelbekleding.

#2. Spijs en drank

Lekker eten en drinken is een must op een verjaardagspartijtje. Dat spreekt voor zich. Om dat te kunnen heb je bestek en servies nodig. Een Bumba feestje vraagt om Bumba servies. De kartonnen Bumba bekers en Bumba borden passen perfect bij elkaar. Het handige is: achteraf geen afwas. Aha!

De Bumba bekers en borden zijn niet alleen handig om uit te eten en drinken, maar ze zien er ook prachtig uit. Ze passen perfect in het Bumba plaatje. Frisdrank en cake zullen zoveel beter smaken door dit servies.

#3. Klieder klieder klad

Het kan wel eens gebeuren dat kinderen hun spijs en drank naast hun mond gooien in plaats van erin. ‘Oeps, gemorst!’, klinkt het dan. Gelukkig bestaan er stevige servetten die ook nog eens helemaal in het thema passen: de Bumba servetten met drie lagen.

Op die manier is een vuile mond in een handomdraai opnieuw proper. Ook hier geldt: naast praktisch zijn ze door de kleurrijke tekeningen ook nog eens knap. Ideale tafeldecoratie dus!

#4. Tafel opsmukken 

De praktische stappen zitten erop. Nu is het tijd voor de opsmuk.

Sfeer en gezelligheid

Om te beginnen kun je in het midden van de tafel je heerlijke taart plaatsen. Verkies je allemaal kleinere lekkernijen? Dan is dat ook zeker een mogelijkheid.

Wat ook altijd heel feestelijk oogt, is een ballon. Hang daarom centraal een met helium gevulde Bumba ballon door middel van een touwtje. Sfeer en gezelligheid een dikke tien wat tafeldecoratie betreft!

Ingekaderd

Wat ook altijd mooie tafelversiering is, zijn fotokaders. Zet enkele fotokaders op tafel in de typische kleuren van Bumba: rood, geel of blauw.

Stop in een of meerdere kaders een foto van jouw kleine spruit en in de andere foto’s eentje van Bumba of een van z’n vriendjes.

Een mix van beide opties is ook mogelijk door middel van een leuke collage. Alles is mogelijk als je maar creatief bent. 

Hoedje op

Feesthoedjes, ze staan niet alleen goed op de gasten hun hoofd, maar ze staan daarnaast ook perfect op de tafel als versiering.

Verspreid ze over de feesttafel. Eenmaal iedereen heeft plaatsgenomen aan tafel mogen ze opgezet worden. Vergeet geen leuk kiekje te nemen!;-)

#5. Hoorde ik daar ‘hapjes’?

Goed. De tafelversiering is bijna in orde, maar nog niet helemaal. Wat ontbreekt er nog? Jawel, lekkernijen die goed ogen! Op zoek naar versnaperingen die helemaal in het Bumba thema passen? Dan hebben wij enkele leuke ideeën voor jou klaarstaan;

Pop it

Wat dacht je ervan om popcorn te serveren in deze circusgetinte partybags? Bovendien kun je in het midden nog een Bumba touch toevoegen. Kleef er een afbeelding op van Bumba of druk de naam van de jarige Jop af in het Bumba lettertype.

Healthy schmelty

Kinderen zullen niet snel naar een gezond hapje grijpen. Hoe kun je daar verandering in brengen? Door het op een leuke manier te presenteren. Presenteer bijvoorbeeld cherry tomaatjes, frambozen of zelfs aardbeien in een potje. Hang er een papiertje aan, waarop staat: ‘Bumba neusjes’. Je zult zien: het werkt!

Bumba cakes

Het is niet altijd makkelijk om hapjes te verzinnen voor kleine kinderen. Je moet natuurlijk rekening houden met hun jonge leeftijd. Iets wat iedereen ongetwijfeld lust én waarvoor je geen keukenprins(es) moet zijn, zijn cupcakes. Gebruik de cupcake bakmix,volg de aanwijzingen die op de verpakkingen staan en klaar is kees.

Hoe voeg je die Bumba touch toe? Bak de cupcakes in gele cupcake houders. Zoek een afbeelding van Bumba en print die af. Knip Bumba uit tot op z’n romp en bevestig een tandenstoker aan elk Bumba figuurtje en zet die vervolgens op elke cupcake. Plaats als laatste de cupcakes op een leuk schaaltje en klaar is kees.

Als je deze stappen hebt doorlopen, ben je er helemaal klaar voor. Maak je klaar voor een onvergetelijk feestje door deze fantastische Bumba feestversiering. Have fun!

6 februari 2017
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie