BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Trakteren in de crèche doe je zo!

cupcake traktatie cupcake traktatie
Categorie: Verjaardag

Trakteren in de crèche voor een verjaardag gebeurt heel vaak. Zie het als een magje, niet als een moetje. Als je van plan bent het te doen, doe het dan goed, want vaak zijn traktaties nogal nutteloos. En het woord ‘nutteloos’ zegt het zelf; daar ben je helemaal niets mee. Er bestaan heel wat leuke en nuttige gadgets om te geven, maar je kunt gerust ook je traktatie voor in de crèche zelf maken. Of een mix van beide is ook mogelijk. De keuze is aan jou. Wij geven je enkele mogelijkheden. En wie weet ontdek je  zo jouw ideale crèche traktatie!

#1. Ploeteren in het zand 

Is jouw kleintje geboren in de lente of in de zomer? Dan is een strandset de traktatie bij uitstek. De set bevat een emmer, schopje, rakel en zeefje of met andere woorden: alles wat je nodig hebt voor urenlang speelplezier.

Zo wordt een uitstap naar de zee of spelen in de zandbak nog plezanter. Een zandkasteel bouwen zal heel wat makkelijker zijn door jouw traktatie. Als die gedachte niet mooi is.

 

#2. Blazen met Bumba

Een echte klassieker is een bellenblaas. Schenk niet zomaar eentje, maar geef een Bumba bellenblaas. De kinderen in de crèche zullen gek zijn op deze traktatie, omdat ze het figuurtje meteen herkennen.

Bovendien is het ook gewoon fun om te doen! In het kinderdagverblijf kun je er zelfs een kleine wedstrijd van maken: ‘Wie blaast de grootste bel?’.

Om deze crèche traktatie persoonlijk te maken, kun je er een kaartje aan hangen met de naam van jouw kleine spruit gecombineerd met bijvoorbeeld ‘2 jaar’. Een echte voltreffer, als je het ons vraagt!

#3. Bakken is hip

De kleintjes verwennen met een lekkernij is een heel goed idee. Trakteer de kinderen op iets lekkers in de crèche. Vermijd echter snoepgoed, want daar zijn kinderen onder de 2 jaar nog wat te jong voor. Bovendien kunnen niet alle ouders dergelijke traktaties appreciëren.

Kies liever voor een zelfgemaakte variant, zoals een cake. Zo kun je voorstellen dat ze dit voorschotelen als vieruurtje in de crèche. Mmm, smullen maar! Als dat geen optie is, kun je opteren voor kleine cupcakes. Die kun je zelf bedrukken met bijvoorbeeld ‘1 jaar’. Ze ogen niet alleen mooi, maar ze zullen ook iedereen behagen.  

#4. Eerst vuil maken, dan wassen

Een andere traktatie die in de smaak zal vallen in de crèche is een gevuld washandje. Het is de bedoeling dat je er een klein cadeautje van maakt, zodat de kindjes niet kunnen zien wat er zich in het washandje bevindt. Extra leuk om te geven én om te krijgen. Hoe spannend! Aan het lintje kun je opnieuw een kaartje hangen met de naam van jouw kleine spetter in combinatie met bijvoorbeeld ‘1 jaar’.

Het washandje kun je onder andere vullen met enkele stukken stoepkrijt. Nadat de kinderen ermee hebben gespeeld, hangen ze gegarandeerd van boven tot onder vol met krijt. Een schitterend zicht is dat. Geen nood! ‘s Avonds kun je het washandje gebruiken om de kinderen opnieuw proper te maken. Twee vliegen in een klap!

#5. Bumballon

Kinderen krijgen heel vaak ballonnen in de crèche als traktatie, wat elk kind natuurlijk super vindt! Een heliumballon krijgen ze minder frequent, en al zeker geen Bumba ballon. Waar wacht je dus nog op!?

Wat zullen de kindjes opkijken als ze elk een mooie ballon in hun handjes krijgen. Wees er maar zeker van dat elk van hen door het dolle heen zal zijn. Wat een top traktatie! Een kleine tip: bind de ballon voorzichtig aan de pols vast, zodat ze geen vleugels krijgt. Traantjes gespaard. ;-)

Zoals je ziet kun je heel erg amusante traktaties geven aan de andere kinderen in de crèche. Wees creatief en voeg een persoonlijke touch toe om de traktatie helemaal af te maken. Het staat vast: met bovenstaande traktaties boek je zeker succes.

7 januari 2019
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie