BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Geniet nu van 15% korting op buitenspeelgoed* | Naar het buitenspeelgoed › *niet geldig op BERG, Salta en EXIT

Nog op zoek naar een vaderdagcadeau? Hier heb je 10 leuke tips!

Nog op zoek naar een vaderdagcadeau? Hier heb je 10 leuke tips! Nog op zoek naar een vaderdagcadeau? Hier heb je 10 leuke tips!
Categorie: Feest

Zondag 11 juni is het opnieuw zover. Dan worden alle vadertjes onder ons opnieuw geprezen op Vaderdag. Die dag kun je, als zoon- of dochterlief, natuurlijk niet ongemerkt laten voorbijgaan. Zet je papa extra in de schijnwerpers door hem te verrassen met een leuk vaderdagcadeau. Hier zijn ze dan: de toys for (big) boys voor Vaderdag 2017!

#1. Papa, de keukenprins

Houdt jouw papa er ook van om z’n barbecue kunsten te showen? Dan kun je niet missen met deze trendy houtskoolbarbecue op pootjes voor Vaderdag. Gedaan met sleuren! Deze schattige barbecue is heel makkelijk om in elkaar te steken. Ruik je de gebakken worsten al? Komt het water je al in de mond? Laat dat barbecueseizoen dan maar snel beginnen! Go, papa, go!

#2. Papa, de gevoelige man

Wil je een gevoelige snaar raken? Kies dan voor een lightbox met een innemende boodschap, zoals ‘Ik hou van papa’ of ‘Papa is mijn held’. Misschien kun je op Vaderdag zelf de boodschap nog maar eens veranderen? Dat is immers in een handomdraai gebeurd. Zo blijf je je papa verrassen met dit vaderdagcadeau. 

#3. Papa, de wijnliefhebber

Jouw papa valt waarschijnlijk ook onder de categorie ‘winelovers’. Als je toch nog twijfelt over je vaderdagcadeau: dit is een cadeautje waarmee je echt niet kut missen. Doe je papa een lekker wijntje cadeau, maar geef het niet zomaar. Stop de wijn in een gepersonaliseerd wijntasje met daarop ‘I love papa’. Wees maar zeker dat hij deze altijd zal bovenhalen, wanneer hij een fles wijn kraakt. Zéker als er een vrienden bij zijn. ;-)

#4. Papa, de snotter

Je kan de betekenis van ‘papa, de snotter’ zelf invullen. Is je papa bijvoorbeeld iemand die zou durven te snikken tijdens een film? In dat geval hebben wij een perfecte attentie voor Vaderdag. Troost je papa met deze hippe tissuebox, waarop lieve boodschappen staan, zoals ‘super papa’, ‘voor de coolste papa’ … Hij zal zich snel beter voelen.

#5. Papa, daddy cool 

Kijk je op naar je papa? Wil je hem dat ook graag duidelijk maken, maar krijg je het niet over je lippen? Doe hem dan deze mok cadeau. We verzekeren: hij zal smelten als hij dit uit jouw handen krijgt. Welke papa hoort immers niet graag dat zijn kind(eren) hem cool vinden? Als je het helemaal af wilt maken, stop dan een briefje in de mok met een tekening of een persoonlijke boodschap.

#6. Papa, de speelvogel

Stiekem wil elke papa af en toe nog eens kind zijn, al geeft hij dat niet graag toe. Schenk hem eens iets van Lego Technics als vaderdagcadeau; hij zal in de wolken zijn. Misschien een goede reden om nog eens samen te spelen met jou!? Hij zal niet kunnen wachten om te beginnen …

#7. Papa, de teddybeer

Waar elke papa sowieso heel blij mee is, is met een gepersonaliseerd cadeau. Schilder je eigen fotokader en voeg er een speciale boodschap aan toe voor Vaderdag. Het kader kun je afwerken met een leuke selfie. Iedereen weet immers: er zit een heuse teddybeer onder dat misschien wel stoere schild van elke papa. Hij valt sowieso helemaal in zwijm bij het zien van jouw cadeau.

#8. Papa, de gamer

Is je papa een echte gamer? Dan is het populaire spel Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe het ideale vaderdagadeau om te bekomen na een lange werkdag. Stop een lieve boodschap voor je papa in de doos om het extra speciaal te maken. Een leuk voorbeeld van een persoonlijke boodschap is: ‘Ik zou het super vinden om samen te spelen!’ Dit is misschien wel het coolste vader-zoon of vader-dochter moment!

#9. Papa, het feestbeest

Een feestje gepland voor Vaderdag? Dan is dit een leuk gadget dat zeker niet mag ontbreken. Als de kinderen in bed zitten, kan hij deze groene bierfles piñata bovenhalen bij zijn vrienden. Het zal goed samengaan bij de biertjes die ze drinken. Wat zal het knallen!

#10. Papa, de chille papa

Om te bekomen van een zwaar feestje. Om lekker te luieren in de zon. Om een boek in te lezen. Om een dutje te doen. Om even te ontsnappen aan de drukte. Er bestaan zoveel redenen om deze hangmat aan te schaffen voor Vaderdag. Je kunt er vast nog wel enkele bedenken voor jouw papa! Het is een ideaal vaderdagcadeau met andere woorden.

31 mei 2018
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie