BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Op zoek naar de leukste carnavalskleren voor je baby? Ontdek onze coole ideetjes!

Baby verkleed als superheld Baby verkleed als superheld
Categorie: Carnaval

Carnaval staat voor de deur! Tijd om na te denken over een cool carnavalskostuum voor jouje man en de kids! Heb je thuis ook nog een heel klein boeleke rondlopen? Ook hij/zij mag en zal niet aan de carnavalsgekte ontkomen! Of het moeilijk is om een écht leuke carnavalsoutfit voor je baby uit te kiezen? Integendeel! Mogelijkheden te over om je kleintje in een al dan niet zelfgemaakte carnavalsoufit de ster van het carnavalsfeestje te maken!

#1. Het perfecte kruippakje

Baby’tjes kruipen in hun eerste jaartje wel wat kilometertjes af. Wat extra pootjes kunnen ze dus zeker wel gebruiken. Daarom is dit zelfgemaakte spinnenpakje niet alleen erg cool om te zien, maar ook nog eens erg praktisch! Hul je kleintje in een zwarte outfit en naai er acht pootjes aan vast. Hoe je zo’n spinnenpootjes maakt? Neem vier kousenbroeken en vul ze met krantenpapier. Nog enkele spinnenoogjes en je babyspinnetje is klaar om carnaval te vieren!

#2. Mooi meegenomen

Ben je dit jaar van plan om als kok verkleed te gaan op carnaval? Dan doet een kinderwagen misschien een heel klein beetje afbreuk aan je outfit. ;-) Bedenk daarom een personage voor je kleintje dat perfect, maar dan ook naadloos bij je eigen outfit aansluit. Een kreeftje in je kookpot bijvoorbeeld? Dat is mooi én makkelijk meegenomen, toch? ;-)

#3. Zo zoet als honing

De hype van de onesies lijkt maar niet over te gaan. En terecht. Ze zijn namelijk niet alleen perfect om lekker warm in te slapen, maar worden ook door veel mensen gebruikt als verkleedkledij. Zeker voor baby’s zijn deze pakjes gewoon te schattig! Dit honingberenpakje is onze persoonlijke favoriet.

Overtuigd om je baby in een honingberenpakje te steken? Ga dan gelijk voor een matchend carnavalspakje als dierenverzorger.

#4. Voor de baby die nog komen zal

Zit je baby’tje nog in de buik? Laat hem/haar dan toch al een beetje meevieren door je carnavalsoutfit er wat op af te stemmen. Dit zelfgemaakte kangoeroepakje is de perfecte knipoog naar je zwangerschap.

Psst: en als je kleintje dan op de wereld is hebben we dit schattige pakje voor hem/haar in petto. ;-)

#5. Extra bescherming

Als je kleintje begint rond te kruipen is dat tegelijk een heel leuk moment, maar laat ons toegeven: ook de start van een heel chaotische en zenuwslopende periode. Je moet namelijk ogen op je rug hebben om te voorkomen dat je kleintje het laken van de tafel niet sleurt, met zijn tong in het stopcontact zit, of,... Je kan je ongetwijfeld zelf wel nog wat voorbeelden voor de geest halen. Kies daarom voor een schildpaddenpakje dit jaar. Wat extra bescherming kan nooit kwaad natuurlijk. ;-)

#6. De generatiekloof

Met dit carnavalsideetje voor je baby tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van alle carnavalsgangers. Tover je kleintje om in een schattig omaatje. Voor deze outfit kun je heel wat uit de kleerkast van je kleintje zelf halen. Neem een bloemenjurkje, een kleurrijk truitje en vul aan met een leuke pruik en een grote leesbril.

En voor de jongetjes? Een gilet, een petje en een snorretje. Nog een looprekje met tennisballen eronder en je hebt een perfecte imitatie van Carl uit de tekenfilm Up.

#7. A touch of Anne Geddes

Wat Anne Geddes kan, kan jij ook. Stop je kleintje deze carnavalsperiode gewoon in een bloempot. Of toch gewoon eventjes voor de foto dan maar. ;-) Het is alleszins eens wat anders dan het traditionele prinsessenkleedje.

#8. Ice Ice Baby

Voor wie graag speelt met taal of voor wie gewoon nog altijd keihard fan is van Vanilla Ice is de carnavalsboodschap van dit jaar eenduidig: Ice Ice Baby! De benodigdheden voor deze (ijs)coole carnavalsoutfit? Twee grote plastic zakken, een alcoholstift of gekleurde tape en… een baby natuurlijk! Je ziet: aan originele carnavalskostuums geen gebrek hier. ;-)

#9. Be a unicorn in a field of horses

Het is duidelijk: we hebben iets met eenhoorns. En een baby in een eenhoornpakje? Daar smelten we al helemaal voor. We kunnen dan ook niet anders dan ons lijstje met coole verkleedkleren voor je baby af te sluiten met deze twee eenhoornpakjes. Een DIY-versie of een Fun-versie? Je kiest helemaal zelf! En onthoud: “Always be yourself, unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn!”

2 maart 2020
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie