Staking Bpost : houd rekening met mogelijke vertragingen. We doen ons best om je pakje zo snel mogelijk te versturen! 

BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Profiteer NU › -25% op ALLE zwembaden, spa's en accessoires | Actie geldig t.e.m. 19/06/23

Fun warmt zich op voor het WK voetbal

wk belgië supporteren wk belgië supporteren
Categorie: Feest

Binnenkort komt het WK voetbal eraan. Dan proberen de Rode Duivels zich tot wereldkampioen in het voetbal te kronen. Het WK in Quatar brengt ook iets bijzonders met zich mee want een WK in de winter hebben we nog nooit gehad. Dat wil dus zeggen dat de supporterservaring er ook helemaal anders zal uitzien. Waarschijnlijk geen grote schermen in de buitenlucht, maar wel matchen kijken in tenten, op kerstmarkten of thuis onder een Rode Duivels-fleecedeken.

Gezellig knus supporteren.

Een WK in de winter dat betekent minder T-shirt, petjes en zonnebrillen van de Rode Duivels. In de plaats komen knusse pyjama’s en kersttruien om samen gezellig in de zetel te supporteren. Of probeer een tricolore fleecedeken met mouwen, zo kan je nog steeds juichen bij een doelpunt! Vind het volledige assortiment aan knusse WK artikelen in je Fun winkel.

Hou het warm buiten!

Verkies je toch om buiten te supporteren? Duffel je dan goed in met warme handschoenen, een dikke sjaal en een icontische muts. Spring in het oog met de gekste WK hoeden! 

Maak er een thuismatch van!

Maak je klaar voor een voetbalavond in zwart, geel en rood! Haal de beamer boven en projecteer de match op groot scherm in je woonkamer. Vergeet zeker de versiering niet! Bekijk onze collectie ballonnen, vlaggen en decoraties in de Belgische driekleur. Als finishing touch kan je ook zorgen voor de nodige supportergadgets zoals een toeter of party cannon zodat je extra hard kan juichen bij een doelpunt.

Start met verzamelen.

Wie WK zegt, zegt ook Panini-stickers. Scoor nu je album en verzamel de beste spelers van de beste teams. Zo word je dé wereldkampioen voor verzamelaars! Het album is verkrijgbaar in een standaard album en een hard-cover album.

Trap zelf ook een balletje.

Nodig je vrienden uit en trek je voetbaloutfit aan! Niets leuker dan samen de zotste doelpunten na te spelen. Een heerlijke kopgoal of een flitsende penalty? Begin alvast te oefenen aan je traptechniek met een bal en doel.

25 oktober 2022
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie