BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Geniet nu van 15% korting op buitenspeelgoed* | Naar het buitenspeelgoed › *niet geldig op BERG, Salta en EXIT

Trampolinespelletjes

trampoline spelletjestrampoline spelletjes

Het hoeft niet altijd bij eindeloos op en neer springen te blijven, toch? Met een beetje creativiteit en een paar voorwerpen verzin je zo toffe spelletjes die de trampoline eens op een andere manier betrekken in het plezier van de kinderen. Wij geven alvast een voorzet met deze vijf trampolinespelletjes.

Spel 1

Trampotwister! Qué? Leg een twisterzeil op je trampoline of teken de bollen na met krijtjes. Dan begin je een klassiek spelletje Twister: rechterhand op groen, linkervoet op geel. Wel, helemaal klassiek blijft het niet, want bij de kleinste beweging spring je ongevraagd mee met de anderen. Plezier en schatergelach gegarandeerd!

Spel 2

Een trampoline is leuk. Waterballonnen zijn leuk. Veel verbeelding heb je niet nodig om het beste van deze twee werelden te verenigen. Leg enkele overvolle waterballonnen op het trampolinezeil en begin als wilde gekken te springen. Hoe lang zou het duren voor de eerste ballon knapt?

Spel 3

Telkens je kamp binnen bouwen is ook maar saai. Waarom niet eens buiten een hoop doeken, kussens of zelfs een buitenspeelparachute gebruiken om een gigantisch kamp te bouwen? Het veiligheidsnet zorgt voor een ondoordringbaar kamp dat met een paar slaapzakken en knuffels al snel een kampeertent wordt. No parents allowed natuurlijk!

Spel 4

Te weinig tijd tijdens het touwtjespringen om twee touwrotaties te maken? Te veel tijd in de lucht op de trampoline? Soms hoeft het niet zo complex te zijn. Touwtjespringen op een trampo is dé manier om de gekste tricks uit te vinden. Toon elk om beurt een sprong voor en daag elkaar uit om die vlekkeloos te kopiëren.

Spel 5:

Educatief verantwoord op een trampoline, dat lijkt wel héél sterk. Toch eenvoudig: schrijf alle letters van het alfabet met krijt op de trampoline en je hebt een basis voor verschillende spelletjes. De ene roept een woord dat de andere moet vormen door op de juiste letters te landen. Of je stelt vragen met ellenlange antwoorden.

trampolinetrampoline

Ook interessant

trampoline kopentrampoline kopen
trampoline plaatsentrampoline plaatsen
trampoline ingraventrampoline ingraven
trampoline veiligheidtrampoline veiligheid
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie