TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

The Sims 4 - Studentenleven

The Sims 4 - Studentenleven

Art.nr. 20481059

The Sims 4 - Studentenleven
Merk: Electronic Arts
Leeftijd van: vanaf 12 jaar
Platform: PC
- +
Bekijk
Levering aan huis
Levering in afhaalpunt
Levering in de winkel
Details

The Sims 4 - Studentenleven

Duik in de boeken om te laten zien dat je Sims echte studiebollen zijn in het De Sims 4 Studentenleven Expansion Pack als ze zich inschrijven aan de universiteit om het studentenleven te ervaren en van buitenschoolse activiteiten te genieten. Volg colleges die je Sim voorbereiden op een technische, educatieve of juridische carrière. Ontdek robotica en pingpong, of haal geintjes uit met een rivaliserende universiteit. Blok keihard, slaap uit en geef de mascotte een high-five.

zorg alleen dat je cijfers op peil blijven.  Van harte welkom, studenten:  Er valt zo veel te beleven voor nieuwe studenten. Van het kiezen van een studentenhuis op of buiten de campus tot het verkennen van hun nieuwe alma mater op de fiets, je Sims zullen het aardig druk krijgen met dit spannende hoofdstuk in hun leven. Wat staat er nog meer op het programma? Blijf gewoon lezen.  Thuisvoelen:  Zodra je Sims zich in hebben geschreven aan UBrite of het Foxbury Instituut is het tijd om een kamer te kiezen (als ze op de campus wonen), wat tijd in de studentenruimte door te brengen of een studiesessie in de bibliotheek op te zetten. Laat je Sims op een fiets stappen om de universiteit en alles daaromheen te verkennen! Vergeet ook niet om trots de nieuwe universiteitsspullen met de schoolkleuren te dragen, te koop bij de kiosk op de campus. 

Leren:  Uiteindelijk draait de universiteit om de vakken die ze aanbieden en je Sims hebben een enorme selectie om uit te kiezen. Biologie? Zeker weten. Informatica? Reken maar van yes. Schurkerigheid? Gek genoeg, ja!

Er zijn colleges om bij te wonen, papers om aan te werken en presentaties om te geven. Het bijwonen van lessen of spijbelen zal de eindcijfers van je Sims aardig beïnvloeden. Vergeet niet dat hoe meer ze leren, hoe beter ze in hun toekomstige carrières zullen zijn.
Dus geen gelummel als je Sims succes willen boeken.
Buitenschoolse activiteiten:  Je weet wat ze zeggen over alleen maar werken en geen lol beleven? Als je Sims keihard blokken voor een tentamen is het een goed idee om ze ook eens wat sap-pong te laten spelen, met huisgenoten te chillen of lid te laten worden van een robotica-, debatteer- of kunstclub. Volgens de geruchtenmachine is er ook een mysterieus geheim genootschap dat nieuwe leden zoekt, maar daar weten wij uiteraard niets van (wink wink).  Zelfexpressie:  Het studentenleven gaat om het ontdekken wie je voorbestemd bent om te zijn en je Sims kunnen naar hartenlust experimenteren met hun persoonlijke stijl.

Het begint allemaal met een studentenkamer die hun persoonlijkheid weerspiegelt. Van posters tot minikoelkasten (voor die nachtelijke snackpartijen), jij kunt hun kamer in een waar studieparadijs of chill-honk omtoveren.
Wat kleding betreft, stuur ze in een trek-even-snel-wat-aan joggingbroek naar de les of laat ze hun mooiste outfit uit de kast trekken. 

De eerste lessen staan op het punt van beginnen dus leg ondertussen contact met toekomstige studiegenoten op De Sims 4 Forums, volg ons op Twitter and Instagram, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube -kanaal.  *Om te spelen heb je de game De Sims 4 (los verkrijgbaar) en alle updates nodig. Bekijk de minimale systeemeisen voor dit pack voor PC en Mac.      

Karakteristieken
Meer informatie
Merk Electronic Arts
SKU 20481059
EAN-code 5035226123962
Leeftijd van vanaf 12 jaar
Platform PC
Ondertitelen Nee

Onze 4 beloftes:

 • 29 winkels
 • + 19 open op zondag
 • Vind een cadeau voor iedereen

 • Klantendienst
 • klantendienst@fun.be

 • Ma-za 9:00 - 17:00

 • Laagste prijs garantie
 • Wij betalen het verschil terug

 • 30 dagen retour met Funcard
 • Gratis verzending*
 • *Vanaf €50, anders €4,99

 • Ook naar Nederland

The Sims 4 - Studentenleven
The Sims 4 - Studentenleven
- +
Bekijk
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie