BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Framed Crystal Art Kit "Rose Cottage", 40x50cm Crystal Art Kit (Full Painting)

Art.nr. 20511703

Crystal Art Kit ® Diamond Painting!Het Premium merk! Met deze Crystal Art ®, Diamond Painting Kit maak je de prachtigste creaties! Met behulp van "diamantjes" of "Crystals" en een voorbedrukt patroon op canvas, gespannen op een houten frame plak je de steentjes op het canvas om zo een prachtig schilderij te maken. Het is snel, eenvoudig en ontspannen om te doen en het eindresultaat is zo spectaculair dat je graag nog meer originele Crystal Art Kit ®, paintings wilt maken! Er is al zoveel keuze in ons Crystal Art Kit ®, Diamond Painting assortiment dat we voor iedereen (van jong tot oud) wel meerdere aansprekende afbeeldingen hebben.
Deze set bevat:
 • Compleet pakket met een voorbedrukte schilderij, voorgesorteerde gekleurde steentjes in aparte zakjes, een werkpen, blokje wax, sorteerbakje en duidelijke instructies.
Leeftijd van: vanaf 8 jaar
Merk: Crystal Art
- +
Bekijk
Levering aan huis
Levering in afhaalpunt
Levering in de winkel
Details
Crystal Art Kit ® Diamond Painting! Het Premium merk! Met deze Crystal Art ®, Diamond Painting Kit maak je de prachtigste creaties! Met behulp van "diamantjes" of "Crystals" en een voorbedrukt patroon op canvas, gespannen op een houten frame plak je de steentjes op het canvas om zo een prachtig schilderij te maken. Het is snel, eenvoudig en ontspannen om te doen en het eindresultaat is zo spectaculair dat je graag nog meer originele Crystal Art Kit ®, paintings wilt maken! Er is al zoveel keuze in ons Crystal Art Kit ®, Diamond Painting assortiment dat we voor iedereen (van jong tot oud) wel meerdere aansprekende afbeeldingen hebben.  Onze Crystal Art Kit® pakketten worden geleverd met een voorbedrukt canvas doek, gespannen op een houten frame, voorgesorteerde gekleurde steentjes in aparte zakjes, twee werkpennen, 1 blokje wax, duidelijke instructies, en twee sorteerbakjes. Het canvas patroon op het houten frame is voorbedrukt met speciale lijm. Plak eenvoudig met de meegeleverde werkpen en de wax de “diamantjes” op het canvas volgens de symbolenlijst en maak zo een prachtig schilderij. Het Crystal Art Kit ®, patroon is bedrukt met een speciale lijm en voorzien van een beschermende folie. Daarna zoek je het juiste zakje Diamonds en doe je deze in het bijgeleverde bakje. Doop de werkpen in de wax, pak dan met de werkpen de Diamonds op uit het bakje en plak de Diamonds op het juiste symbool. Bedek het patroon met de beschermfolie wanneer u er niet aan werkt! Maak een keuze uit ons ruime assortiment en Crystal Art Kit ® is uw nieuwe hobby! Er zijn ontwerpen in verschillende maten, dus er is altijd een nieuw en prachtig uitdagend Crystal Art Kit ® ontwerp om verder te painten
Karakteristieken
Meer informatie
SKU 20511703
Merk Crystal Art
Leeftijd van vanaf 8 jaar
Afmetingen verpakking 51 x 41 x 3,0 cm
Lengte 51 cm
Hoogte 41 cm
Diepte 3 cm
Inbegrepen Compleet pakket met een voorbedrukte schilderij, voorgesorteerde gekleurde steentjes in aparte zakjes, een werkpen, blokje wax, sorteerbakje en duidelijke instructies.

Onze 4 beloftes:

 • 29 winkels
 • + 20 open op zondag
 • Vind een cadeau voor iedereen

 • Klantendienst
 • klantendienst@fun.be

 • Ma-za 9:00 - 17:00

 • Laagste prijs garantie
 • Wij betalen het verschil terug

 • 30 dagen retour met Funcard
 • Gratis verzending*
 • *Vanaf €50, anders €4,99

 • Ook naar Nederland

Framed Crystal Art Kit "Rose Cottage", 40x50cm Crystal Art Kit (Full Painting)
Framed Crystal Art Kit "Rose Cottage", 40x50cm Crystal Art Kit (Full Painting)
- +
Bekijk
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie