Staking Bpost : houd rekening met mogelijke vertragingen. We doen ons best om je pakje zo snel mogelijk te versturen! 

BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Bestel nu en ontvang je pakket vòòr 6/12! Wacht niet langer!

Omwille van de drukte kunnen wij de levertermijn niet altijd garanderen. Wij doen ons uiterste best jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen

LAATSTE KANS! Krijg NU -20% op bijna ALLES bij aankoop vanaf €50
korting verrekend in de winkelwagen | actie geldig t.e.m. 22/10/23

Elektrische Zwembadverwarming Intex 3 Kw

Art.nr. 20111649

Deze elektrische zwembadverwarming is compatibel met alle Easy Set en metaal Frame zwembaden van Intex met diameter 457cm of kleiner. Ook geschikt voor Bestway zwembaden. Deze verwarming warmt uw water op met 3°C per uur per kubieke meter water. Voor 10m³ is dit dus 0,3°C per uur. 3kW.
- +

Gratis ophalen in de winkel

Thuisbezorging (€5.99) gratis vanaf €60

Levering in afhaalpunt (€5.99)

Details

Dit item mag niet verkocht worden aan/verzonden worden naar Nederlandse klanten.

Het verkopen/brengen van dit product naar Nederland overtreedt de NVWA-regelgeving, en houdt in dat de partij die dit product naar Nederland verkoopt/brengt volledig verantwoordelijk is.

Elektrische Zwembadverwarming Intex 3 kW

Deze elektrische zwembadverwarming is compatibel met alle Easy Set en metaal Frame zwembaden van Intex met diameter 457cm of kleiner. Ook geschikt voor Bestway zwembaden. Deze verwarming warmt uw water op met 3°C per uur per kubieke meter water. Voor 10m³ is dit dus 0,3°C per uur. 3kW.

Opgelet! een elektrische verwarming moet steeds op hetzelfde elektriciteitscircuit aangesloten worden als de filterpomp. Zo voorkom  je dat de heater verwarmt wanneer er geen doorstroming is. De verwarming moet steeds gevuld zijn met water. Installeer de elektrische verwarming aan de drukzijde van de pomp en nooit aan de zuigzijde. De filterpomp dient een capaciteit tussen 1,9 en 9,5 M³ te hebben. 

Intex Elektrische Zwembadverwarming

Intex is de grootste producent van opzetzwembaden wereldwijd. Ook deze gebruiksvriendelijke en efficiënte elektrische verwarming behouden de kwaliteit die we van Intex gewoon zijn. Deze zwembadverwarming is geschikt voor zwembaden tot 457 cm diameter en verwarmt het water tot maximum 35°C. Bij aanvang dient de temperatuur van het water tussen de 17°C en de 35°C te liggen;C.  Je kan de Intex elektrische verwarming ook gebruiken als extra verwarming voor grotere zwembaden. Bij een zwembad van 10 m³ verwarmt de heater zo'n 0,3°C per uur. Bij een zwembad van 20 m³ per uur is dat ongeveer de helft.

Installatie

De installatie is heel eenvoudig. Plaats de elektrische verwarming na de filterpomp met de meegeleverde toebehoren, steek de stekker in en druk op de reset knop op de stekker. Met een draai aan de knop begint je zwembad zo te verwarmen. De Intex pool heater maakt gebruik van aansluitingen van 32 mm en wordt gewoon in het stopcontact gestopt (220 - 240 Volt).

Veiligheid

Dankzij de verschillende ingebouwde veiligheidssystemen beleef je jarenlang plezier aan de verwarming van Intex. De elektrische verwarming springt niet aan wanneer het waterniveau te laag is dankzij de ingebouwde flow sensor. De veiligheidsstekker onderbreekt de stroomvoorziening wanneer er een probleem optreedt in het elektrisch circuit. De thermostaat beschermt de Intex pool heater tegen oververhitting. De ingebouwde hellingsensor schakelt het toestel automatisch uit wanneer het om valt.

Inbegrepen

 • Elektrische verwarming 3 kW met verliesstroomstekker
 • 1 aansluitdarm van 155 cm met diameter 32 mm
 • Thermometer
 • Ingebouwde thermostaat
 • Spanringen
 
Documenten om te downloaden:

Download de handleiding

Karakteristieken
 • 29 winkels
 • + 20 open op zondag
  Vind een cadeau voor iedereen
 • Ook naar Nederland

Elektrische Zwembadverwarming Intex 3 Kw
Elektrische Zwembadverwarming Intex 3 Kw
- +
Bijpassende producten voor dit artikel:
 1. Bestway Elektrische Zwembadverwarming Voor Zwembaden Tot 17000l
  Bestway Elektrische Zwembadverwarming Voor Zwembaden Tot 17000l
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie