BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Fun zoekt talent!

1. Content Creators

Pen je graag je bevindingen en avonturen neer op een blog? Kan jij megatoffe filmpjes maken en deel je die op social media zoals TikTok of YouTube? Ben je een echte insta-mom en wil jij graag met ons samenwerken voor een leuke campagne? Of heb je een ander knotsgek idee? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor onze blog en social media kanalen zijn we steeds opzoek naar content creators, influencers, vloggers, bloggers, ...

Mommy & Daddy to be

Wij zijn op zoek naar mommies & daddies die momenteel in verwachting zijn van baby's die geboren worden in 2022. We willen alle aspecten van baby tot peuter in de kijker zetten met verschillende baby pakketten die we schenken doorheen het jaar: boeken, moederschapskussen, draagdoeken, verzorginstassen, reisbedjes, textiel, kinderstoelen, flesjes, ... In ruil graag foto's, filmpjes,... fun content van jullie met de baby!

Stuur een mailtje naar ine.phlypo@fun.be waarin je jezelf en gezin voorstelt en wie weet contacteren wij je wel voor een Funtastische samenwerking!

2. Kids Reporter

Ben je tussen de 7 en 13 jaar oud? En vind je het leuk om te presenteren? Lijkt het je te gek om het nieuwste speelgoed uit te testen, verslag uit te brengen over de werking van de Fun winkels of leg je met veel plezier de spelregels uit van een gezelschapsspel uit? Geef je dan op als Fun Kids Reporter. Voor onze online video reeks zijn opzoek naar kinderen die graag verslag uitbrengen over allerlei thema's. Wij filmen en monteren alles aan elkaar tot een heuse kids vlog, deze zullen we publiceren op onze social media kanalen, website en op winkelschermen.

Ben jij dé geschikte persoon hiervoor? Meld je dan snel aan!

1) Maak een video waarin je jezelf en je gezin even kort voorstelt.
2) Geef aan waarom jij een goede reporter bent.
3) En misschien het belangrijkst: maak vooral fun!

Stuur jouw video en contactgegevens naar ine.phlypo@fun.be en wie weet contactern wij je wel voor een Funtastische samenwerking!

Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie