TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Gehoorbescherming Roze 18M+ Alecto

Art.nr. 20422602

Merk: Alecto
- +
Bekijk
Levering aan huis
Levering in afhaalpunt
Levering in de winkel
Details

Gehoorbescherming voor je kind: waarom precies?

Veel kinderen hebben te kampen met verminderd gehoor vanwege een gehoorbeschadiging. En helaas groeit die groep gestaag. Dat blijkt uit verschillende onderzoeken. En de oorzaak is ook duidelijk: het gehoor van een kind is nog volop in ontwikkeling en daardoor minder goed bestand tegen hard geluid. Tel daarbij op dat we leven in een maatschappij waar je soms met vele decibellen te maken krijgt, zoals vuurwerk met oud-en-nieuw of de geluidsinstallaties op festivals, kermissen en andere evenementen.

Naar een festival met je kind: gehoorbescherming mee!

Een van de plaatsen waar kinderen steeds vaker aan té hard geluid worden blootgesteld zijn festivals. De laatste jaren worden steeds meer festivals georganiseerd, en de bezoekende doelgroep is breder dan ooit. Waar vroeger vooral jongeren de festivalvelden bevolkten is dat nu allang niet meer zo. Het zijn evenementen geworden waar iedereen naar toe komt om te genieten van muziek en cultuur. Ook ouders met (jonge) kinderen maken van een festival een leuk dagje uit. En dat is natuurlijk ook heel gezellig, zo met zijn allen. Maar wie zijn kind meeneemt naar een muziekfestival doet er verstandig aan goede gehoorbescherming mee te nemen.

De BV-71 gehoorbescherming voor kinderen van Alecto is wat dat betreft een prima keuze:

De gehoorbeschermer dempt schadelijke en luide geluiden, maar sluit je kind niet af van het omgevingsgeluid. De gehoorbescherming is compact en licht en daardoor gemakkelijk mee te nemen (ideaal voor evenementen en festivals). Vanwege zijn universele pasvorm is deze geluidsbescherming al voor kindjes vanaf 6 maand geschikt.

Alecto: producten die het leven van ouders gemakkelijk maken

Alecto staat bekend om producten die het leven van moderne jonge ouders gemakkelijker maken. Je kent ons wellicht van onze prijswinnende babyfoons, maar ons assortiment is veel breder dan dat alleen. De BV-71 gehoorbescherming voor kinderen is ontwikkeld in onze eigen R&D-faciliteiten op ons hoofdkantoor te Den Bosch. We hebben uitgebreide tests uitgevoerd en durven de garantie aan dat dit een topproduct is om het gehoor van je kind te beschermen. Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.
Karakteristieken
Meer informatie
Merk Alecto
SKU 20422602
EAN-code 8712412578757
Leeftijd van vanaf 18 maanden
Kleur Roze
Afmetingen 16,5 x 15,4 x 9,6 cm
Gewicht 0.280000 kg
Kleur Roze

Onze 4 beloftes:

 • 29 winkels
 • + 19 open op zondag
 • Vind een cadeau voor iedereen

 • Klantendienst
 • klantendienst@fun.be

 • Ma-za 9:00 - 17:00

 • Laagste prijs garantie
 • Wij betalen het verschil terug

 • 30 dagen retour met Funcard
 • Gratis verzending*
 • *Vanaf €50, anders €4,99

 • Ook naar Nederland

Gehoorbescherming Roze 18M+ Alecto
Gehoorbescherming Roze 18M+ Alecto
- +
Bekijk
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie