BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Geniet nu van 15% korting op buitenspeelgoed* | Naar het buitenspeelgoed › *niet geldig op BERG, Salta en EXIT

Kokido Delta 100 Draadloze Zwembadrobot

Art.nr. 20500982

De Kokido Delta 100 zwembadrobot is een compacte, moderne zwembadrobot die garant staat voor een optimaal resultaat. De zwembadrobot is geschikt voor zowel kleine inbouwzwembaden tot 20m2 als voor opzetzwembaden. Terwijl jij geniet van extra vrije tijd zorgt de Kokido Delta 100 voor een stralend resultaat.
Merk: Kokido
Afmetingen: 42 x 32,5 x 32,5cm
Werking: Automatisch
Afstandsbediening: Nee
- +
Levering aan huis
Levering in afhaalpunt
Levering in de winkel
Details

Draadloze Zwembadrobot Kokido DELTA 100

Kokido Delta 100 accu zwembadrobot
De kokido Delta 100 zwembadrobot is een compacte, moderne zwembadrobot die garant staat voor een optimaal resultaat. De zwembadrobot is geschikt voor zowel kleine inbouwzwembaden tot 20m2 als voor opzetzwembaden. Terwijl jij geniet van extra vrije tijd zorgt de kokido Delta 100 voor een stralend resultaat.

Gebruiksvriendelijke zwembadrobot zonder snoer
De Kokido Delta 100 is een erg gebruiksvriendelijke zwembadrobot die werkt op een accu. Het uit de knoop halen van kabels is dus verleden tijd. Daarnaast kan de zwembadrobot zich vrij bewegen in het zwembad en zal het programma niet onderbroken worden door een vastzittende kabel. De accu heeft een looptijd van 45 minuten. Daarna laad je de accu gemakkelijk op met de meegeleverde oplaadkabel.

Stop & Go systeem; efficiënte reiniging
De Kokido zwembadrobot is voorzien van een ‘Stop & Go’ systeem. Dit betekend dat de zwembadrobot zijn looptijd nuttig besteed aan het verzamelen van vuil in het zwembad. De robot verbruikt minder tijd aan het wachten bij zwembadranden, waardoor deze efficiënter reinigt als robots met een timer systeem. Het stop & go systeem zorgt ervoor dat de robot direct omkeert wanneer er contact gemaakt wordt met een obstakel, zo wordt er geen tijd verspilt.

Gemakkelijk in gebruik
De Kokido Delta 100 zwembadrobot is gemakkelijk te gebruiken. Wanneer de batterij volledig is opgeladen en de beschermkap is geïnstalleerd, kan de robot in het water worden gezet. De robot is voorzien van een ophaalsysteem, zodat je de robot gemakkelijk uit het zwembad kunt halen, wanneer het programma klaar is. Wanneer je de zwembadrobot in het water zet, wikkel je het ophaalkoord af tot de bovenkant van het waterniveau. Heb je dit gedaan, dan is de zwembadrobot klaar voor gebruik!

Optimaal resultaat; verstelbaar voorwiel
De Kokido Delta 100 is geschikt voor alle zwembaden met een vlakke bodem. De zwembadrobot heeft een verstelbaar voorwiel. Hierdoor kun je de zwembadrobot personaliseren zodat deze de bodem van jouw zwembad perfect reinigt. De Kokido Delta 100 reinigt enkel de bodem van het zwembad en is verder niet voorzien van borstels.

Eenvoudig in onderhoud
Wanneer de zwembadrobot zijn taak heeft voltooid, verwijder je deze uit het zwembad. Plaats vervolgens de robot op een vlakke en stevige ondergrond. Maak de bovendeksel en de filterdeksel los, zoals beschreven in de handleiding en leeg vervolgens de filterbak. Droog daarna de plaatsen rond de laadpoort en watersensoren. Wanneer je dit hebt gedaan is de zwembadrobot weer helemaal klaar voor de volgende schoonmaakbeurt. Het enige wat nog moet gebeuren is de batterij opladen.

 • Batterij : 2000 mah
 • Oplaadtijd : 5-6 uur
 • Werktijd : tot 45 min
 • Stop & Go systeem
Karakteristieken
Meer informatie
SKU 20500982
EAN-code 844268016201
Merk Kokido
Afmetingen 42 x 32,5 x 32,5cm
Aantal programma's 1
Afstandsbediening Nee
Werking Automatisch
Pool Robot Filter Surface 0 m²
Afgegeven vermogen 20 kW
Reinigt bodem Ja
 • 29 winkels
 • + 20 open op zondag
  Vind een cadeau voor iedereen
 • Laagste prijs garantie
 • Wij betalen het verschil terug
  30 dagen retour met Funcard

Kokido Delta 100 Draadloze Zwembadrobot
Kokido Delta 100 Draadloze Zwembadrobot
- +
Bijpassende producten voor dit artikel:
 1. Naia Zwembadrobot
  Naia Zwembadrobot
 2. Kokido GO-VAC Automatische Zwembadstofzuiger
  Kokido GO-VAC Automatische Zwembadstofzuiger
 3. Kokido Telsa 2 Elektrische Spa- En Zwembadstofzuiger
  Kokido Telsa 2 Elektrische Spa- En Zwembadstofzuiger
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie