75192 Millennium Falcon

  • Aantal stukjes: 7541
  • Submerk / Thema: Star Wars
  • Merk: LEGO

Productbeschrijving

De ultieme LEGO Star Wars Millennium Falcon is aangekomen Het supersnelle Corelliaanse schip van Han Solo bestaat uit maar liefst 7541 onderdelen en zit boordevol coole details en leuke kenmerken.Bewonder de geraffineerde details van de romp, de radarschotel, de vierdubbele laserkanonnen aan de boven- en onderkant, de zeven landingspoten, de laadklep die omlaag kan en het verborgen blasterkanon. In de cockpit met afneembare koepel is plaats voor maximaal vier minifiguren.

Verwijder de buitenste panelen om het zeer gedetailleerde interieur te bekijken. Het hoofdgedeelte is voorzien van zitplaatsen voor de minifiguren, een holografisch Dejarik-spel, een technisch station met een draaistoel voor een minifiguur en een deuropening met doorgangsdecoratie om zelf te bouwen. Ga naar het achterste compartiment om de hyperdrive via de console te beheren. Je vindt er ook een verborgen compartiment onder de vloer, twee luiken voor ontsnappingscapsules en een toegangsladder naar de stoel voor het wapenstation. Het model is voorzien van een afneembaar romppaneel met een volledig draaiend vierdubbel laserkanon. Zet de Millennium Falcon naast je andere favoriete sets... dit is het perfecte verzamelobject! En als je dacht dat het niet beter kon, heb je het mis. Ruil de crew om en verwissel de radarschotel om een klassieke versie of een Episode VII/VIII versie van de Millennium Falcon te maken. The Force is sterk aanwezig in deze set!

• Inclusief minifiguren van vier klassieke bemanningsleden: Han Solo, Chewbacca, Princes Leia en C-3PO.

• Ook inclusief drie minifiguren van Episode VII/VIII bemanningsleden: de oudere Han Solo, Rey en Finn.

• Figuren: een BB-8 droid, twee bouwbare Porgs en een bouwbare Mynock.

• Aan de buitenkant vind je gedetailleerde afneembare romppanelen, een laadklep die omlaag kan worden gebracht, een verborgen blasterkanon, een cockpit voor vier minifiguren met afneembare koepel, verwisselbare ronde/rechthoekige radarschotels, vierdubbele laserkanonnen aan de boven- en onderkant en zeven landingspoten.

• Het hoofdgedeelte is voorzien van een zitgedeelte, een holografisch Dejarik-spel, een helm voor gevechtstraining op afstand, een technisch station met draaistoel voor een minifiguur en een deuropening met doorgangsdecoratie om zelf te bouwen.

• Het achterste gedeelte omvat de motorkamer met hyperdrive en console, twee deuren, een verborgen ruimte onder de vloer, twee luiken voor ontsnappingscapsules, een technische console en een ladder voor toegang tot het wapenstation.

• Het wapenstation is voorzien van een stoel voor een minifiguur en een afneembaar paneel met een volledig draaiend vierdubbel laserkanon. Er is ook een extra laserkanon toegevoegd aan de onderkant.

• De wapens van de klassieke crew: Han's blasterpistool en Chewbacca's bowcaster voor het afvuren van noppen.

• De wapens van de crew uit Episode VII/VIII: Hans blaster, Rey's kleine zilveren blaster en Finn's medium blastergeweer.

• Wijzig de kenmerken en crew om in de klassieke of in de Episode VII/VIII versie van de Millennium Falcon te spelen!

• Open de afzonderlijke romppanelen om toegang te krijgen tot het gedetailleerde interieur terwijl de look van de buitenkant behouden blijft.

• Schuif het paneel opzij om het verborgen blasterkanon te onthullen.

• Draai het hoofd van de klassieke Leia en Han om hun ademhalingsmaskerdecoratie te bekijken.

• Het perfecte intergalactische speelgoed, ook ideaal om tentoon te stellen!

• Afmetingen: circa 21 centimeter hoog, 84 centimeter lang en 56 centimeter breed.

Productspecificaties

Aantal stukjes 7541 Stuks
Merk LEGO
Materiaal Plastic
Submerk / Thema Star Wars
Bestelcode 01297751
Barcode 5702015869935
Leeftijd Vanaf 16 jaar
Artikel nummer 75192
Opgepast, verstikkingsgevaar! Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Champie the mascot Reviews

Er zijn momenteel nog geen reviews beschikbaar, wees de eerste om er ééntje te schrijven.

Schrijf een review

Voorraadinformatie in de winkel

Bilzen Uitverkocht in deze winkel
Geel Uitverkocht in deze winkel
Genk Op voorraad
Hasselt Uitverkocht in deze winkel
Heusden-Zolder Uitverkocht in deze winkel
Antwerpen (Kiel) Uitverkocht in deze winkel
Lanaken Uitverkocht in deze winkel
Maasmechelen Uitverkocht in deze winkel
Sint-Truiden Uitverkocht in deze winkel

Anderen bekeken ook

75192 Millennium Falcon

Koop nu

75192 Millennium Falcon

 849,99
Exclusief bij ToyChamp
Binnen 1-2 werkdagen in huis

We respecteren uw privacy!

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.

Privacy policy