TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

PS4 The Crew 2

Art.nr. 20418144

PS4 The Crew 2
Platform: Playstation 4
- +
Bekijk
Levering aan huis
Levering in afhaalpunt
Levering in de winkel
Details

The Crew® 2 komt voor iedereen uit op 29 juni. Het is eindelijk tijd om de poorten van onze Amerikaanse open wereld te openen voor alle motorsportfanaten over de hele wereld. En dit is maar het begin van de vele avonturen die nog komen in The Crew® 2!

Welkom in motornation, een gigantisch, gevarieerd, actievol en prachtig land gebouwd voor motorsporten: de volledige USA. Gebouwd voor alle motorsportvoertuigen waaronder talloze auto's, motoren, boten, en vliegtuigen.

RIT MAKEN // Van Miami tot L.A.

 • SAN FRANCISCO - ALLES EROP EN ERAAN VOOR RACEFANS AAN DE WESTKUST

Sfeervolle mist, gouden zonsopgangen... De stad aan de baai heeft voor ieder wat in petto... inclusief racers! Speel samen met een vriend of vriendin en maak een schaarbeweging rond de torens van de Golden Gate Bridge en claim de baai met je powerboat!

 • NEW YORK - TRAP 'M OP DE STAART IN DE BIG APPLE

De stad die nooit slaapt. En da's logisch, want wie wil er nou slapen als je kunt racen door de straten van Manhattan, langs het Empire State Building kunt vliegen of over de Hudson kunt razen met je powerboat, op weg naar het Vrijheidsbeeld! Het is het perfecte stedelijke speelterrein voor nieuwe racefans.
MIAMI

 • LOS ANGELES
 • LAS VEGAS
 • MIAMI
 • DETROIT


KIES // Wat voor racer ben jij?
Van kust tot kust, verzamelen vier motorsport families zich. sluit je bij ze aan in intense wedstrijden en test je vaardigheden!

FREESTYLE
De Motorsport Spirit gaat niet alleen over het gaan van punt A naar punt B en de waaghalzen van de Freestyle-familie begrijpen dit al te goed. Beheersing van een voertuig is een kunst op zich en vereist onbevreesde, aangescherpte vaardigheden om unieke trucs en stunts uit te voeren. Tijdens shows op de meest iconische locaties in de VS gaan de Freestyle specialisten met hun motoren tot het uiterste en proberen ze zichzelf te overtreffen. Het gaat niet alleen om scoren, maar ook om het omver blazen van het publiek!

STREET RACING
De stad is hun koninkrijk, het asfalt hun bondgenoot: de straatracers vormen het kloppend hart van elke stad in Motornation. Deze racefans racen in stijl, met extreem aangepaste bolides, maar dat doen ze niet alleen om op te scheppen... Er komt heel wat bij kijken om ze te snel af te zijn, want ze kennen de buurt op hun duimpje. Ze snijden overal af, racen al hun hele leven op de daken en verspreiden hun kennis niet. Maar als je wat streetcred opbouwt en laat zien dat je ballen, passie en doorzettingsvermogen hebt, nemen ze je vast op in hun familie, zodat je de top kunt bereiken.

PRO RACING
Niets is aan het toeval overgelaten als het gaat om de Pro Racing Family. De bestuurders zijn allemaal professionals en hun voertuigen zijn zorgvuldig voorbereid op snelle aanvallen. Controle en beheersing van de koers zijn bepalend om te slagen, elke seconde telt in deze bedrieglijk agressieve tijd aanvallen, of het nu op ijzige wegen, doordrenkte binnenstadswegen, oceaangolven of door een mistige hemel is. Vertrouw niet op het uiterlijk: het beheersen van de perfecte lijn is geen fluitje van een cent. Het berekenen van elke hoek, curve en acceleratie in een fractie van een seconde is wat de pro's van de amateurs scheidt.

OFF-ROAD
Modder, zand of stof, niets houdt de waaghalzen van de Off-Road familie tegen. Ze kennen geen grenzen, vooral niet de grenzen die bepaald worden door wegen en kaarten. Ze staan ​​altijd klaar om tot het uiterste te gaan voor hun passie en hun eigen pad in kaart te brengen. Met aangepaste voertuigen bereiken ze het onmogelijke, ze zorgen er altijd voor dat ze kunnen vertrouwen op hun voertuigen. De hele wereld is hun speeltuin; Motornation is net zo mooi als gevaarlijk en ze kennen alle geheimen van de wildste omgevingen.


RIJDEN // Voertuigen in alle soorten en maten
Ontdek onze motorsportserie - Iconische voertuigen op hun reis door motornation:

WIJ BEHOREN BUITEN DE LIJNTJES
JAGUAR VECTOR V40R POWERBOAT 2018

WIJ HOREN OP HET OPEN WATER
RENAULT SPORT MEGANE R.S. 2018

WIJ BEHOREN TOT DE STRAATRACERS
MERCEDES-BENZ X-CLASS 2017

WIJ HOREN OFF ROAD
ZIVKO EDGE 540 V3 2016

WIJ BEHOREN TOT DE HORIZON
HARLEY-DAVIDSON® STREET GLIDE® 2017

WIJ BEHOREN TOT DE WILDERNIS
HARLEY-DAVIDSON® IRON 883™ 2017

The Crew 2 bevat het meest diverse aanbod van voertuigen. race door de open wereld met auto's, motoren, maar ook vliegtuigen en boten!

Karakteristieken
Meer informatie
SKU 20418144
EAN-code 3307216024644
Platform Playstation 4
Ondertitelen Nee

Onze 4 beloftes:

 • 29 winkels
 • + 19 open op zondag
 • Vind een cadeau voor iedereen

 • Klantendienst
 • klantendienst@fun.be

 • Ma-za 9:00 - 17:00

 • Laagste prijs garantie
 • Wij betalen het verschil terug

 • 30 dagen retour met Funcard
 • Gratis verzending*
 • *Vanaf €50, anders €4,99

 • Ook naar Nederland

PS4 The Crew 2
PS4 The Crew 2
- +
Bekijk
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie