LEGO City

LEGO City

LEGO® City

Van actie op de brandweerkazerne tot spannende stuntwedstrijden, verkenningsmissies op de maan of bedrijvigheid op de boerderij: in LEGO City® valt er altijd wat te beleven! 
 

Kinderen vanaf 4 jaar bedenken leuke rollenspellen met hun favoriete personages uit de tv-serie LEGO® City Adventures. Voor kinderen van 6+ en kinderen van 9+ zijn verschillende sets verkrijgbaar met complexere bouw- en speeluitdagingen. Door hun fantasie te gebruiken om creatieve verhalen te bedenken die het dagelijks leven weerspiegelen, werken kinderen spelenderwijs aan hun creatieve vermogen. De diverse personages, dierenfiguren en accessoires prikkelen de verbeelding. Er is voor ieder wat wils: van indrukwekkende gebouwen tot ruimtespeelgoed, sets met voertuigen of het LEGO® City Stuntz assortiment met uitdagende racebanen, stoere speelgoedmotors en leuke LEGO® poppetjes van stuntracers. Bovendien kunnen kinderen de speelmogelijkheden uitbreiden door LEGO® City speelsets te combineren. In LEGO® City zijn kinderen de baas en mogen ze zelf de verhalen bedenken. Laat ze zelf ervaren hoe leuk dat is!


Ontdek de nieuwigheden van LEGO® City


Creëer jouw LEGO® City stad bij ToyChamp!


Meer LEGO®?

Ontdek alle LEGO® thema's bij ToyChamp!

Naar de LEGO® Merkpagina

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, the HIDDEN SIDE logo, MINDSTORMS, NINJAGO, and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. Used with permission. ©2021the LEGO Group

Naar boven

We respecteren uw privacy!

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.

Privacy policy