BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Fun huismerken - Verrassend goedkoop

Dit zijn onze huismerken met de beste prijs/kwaliteit. Wij pakken uit met het leukste speelgoed - steeds verrassend goedkoop!

Voor de allerjongesten onder ons hebben we BOUM baby- en peuterspeelgoed. Kenza Dolls voor wie graag met baby-en fashionpoppen speelt en Kenza Home voor al het rollenspelspeelgoed dat je je maar kan inbeelden. Van speelgoedkeukens tot dierenarts speelsets. Racefanaten en snelheidsduivels reppen zich naar Wheellious voor de coolste RC auto's en speelgoedgarages. Creatiki staat dan weer voor creatief knutselen met kant en klare knutselsetjes. Muziekinstrumenten, door LEGO geïnspireerde bouwdozen en zo veel meer. Fun heeft een waaier aan voordelig speelgoed. Ontdek al onze huismerken hieronder.

Categorieën

Best verkocht speelgoed

Fun huismerken - Verrassend goedkoop

344 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kenza Fashion Kaphoofd Met Haardroger En Accessoires
  Kenza Fashion Kaphoofd Met Haardroger En Accessoires
  Bekijk
 2. BOUM Tent Tipi 160 cm
  BOUM Tent Tipi 160 cm
  Bekijk
 3. Kenza Home Houten Broodrooster
  Kenza Home Houten Broodrooster
  Bekijk
 4. BOUM Houten Schommelpaard
  BOUM Houten Schommelpaard
  Bekijk
 5. BOUM Trein Met Dierengeluiden
  BOUM Trein Met Dierengeluiden
  Bekijk
 6. BOUM 4 In 1 interactief voetbaldoel
  BOUM 4 In 1 interactief voetbaldoel
  Bekijk
 7. Fool's Games Gekke Aapjes
  Fool's Games Gekke Aapjes
  Bekijk
 8. Wheellious R/C Muscle Car (1 van assortiment)
  Wheellious R/C Muscle Car (1 van assortiment)
  Bekijk
 9. Wheellious Red 1:16 Muscle Car Panther ( 1 Van Assortiment)
  Wheellious Red 1:16 Muscle Car Panther ( 1 Van Assortiment)
  Bekijk
 10. Wheellious Orange 3 In 1 Wild Racer
  Wheellious Orange 3 In 1 Wild Racer
  Bekijk
 11. Wheellious Willy Naessens Helm
  Wheellious Willy Naessens Helm
  Bekijk
 12. Kenza Home Kookfornuis
  Kenza Home Kookfornuis
  Bekijk
 13. BOUM Brandweerstation Speelset 18M+
  BOUM Brandweerstation Speelset 18M+
  Bekijk
 14. Airhockeytafel
  Airhockeytafel
  Bekijk
 15. Fool's Games Houten Bordspel 365 Dagen
  Fool's Games Houten Bordspel 365 Dagen
  Bekijk
 16. BOUM Activiteitenhuis 12M+
  BOUM Activiteitenhuis 12M+
  Bekijk
 17. BOUM Peek A Boo Plezierhuis 9M+
  BOUM Peek A Boo Plezierhuis 9M+
  Bekijk
 18. Fool's Games Pinguin Piraat
  Fool's Games Pinguin Piraat
  Bekijk
 19. Fool's Games Pinguin Zuidpool
  Fool's Games Pinguin Zuidpool
  Bekijk
 20. Fool's Games 4 In Lijn
  Fool's Games 4 In Lijn
  Bekijk
 21. Kenza Home Mixer
  Kenza Home Mixer
  Bekijk
 22. Kenza Home Koffiemachine
  Kenza Home Koffiemachine
  Bekijk
 23. Kenza Home Toaster
  Kenza Home Toaster
  Bekijk
 24. BOUM Pluche Knuffelbeer met babybeer bruin
  BOUM Pluche Knuffelbeer met babybeer bruin
  Bekijk
 25. BOUM Pluche Alpacaknuffel
  BOUM Pluche Alpacaknuffel
  Bekijk
 26. BOUM Houten Vormblokkenhuis met 8 vormen
  BOUM Houten Vormblokkenhuis met 8 vormen
  Bekijk
 27. Kenza Home Houten Poppenkast
  Kenza Home Houten Poppenkast
  Bekijk
 28. BOUM XXL Pluche Knuffelbeer 130 cm
  BOUM XXL Pluche Knuffelbeer 130 cm
  Bekijk
 29. Wheellious Red R/C Drift King Twist Car
  Wheellious Red R/C Drift King Twist Car
  Bekijk
Fun huismerken - Verrassend goedkoop

344 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Huismerken van Fun, verrassend goedkoop!

Bij Fun weten we hoe graag je kinderen plezier doet met mooi speelgoed. Een zachte knuffel, een mooie auto of een leuk gezelschapsspel kan jarenlang plezier opleveren. Maar om echt van dit leuke speelgoed te genieten, moet het ook betaalbaar zijn.

Daarom heeft Fun 9 huismerken met speelgoed die verrassend goedkoper zijn! Ons aanbod bestaat uit meer dan 500 artikelen van knutseldozen tot poppen en van gezelschapsspellen tot peuterspeelgoed. We focussen op een zeer betaalbare prijs maar boeten niet op kwaliteit en veiligheid. Elk artikel is met zorg uitgetest en conform alle veiligheidsvoorschriften.

De huismerken van Fun helpen je dus om te scoren bij je kinderen tegen een verrassend goedkope prijs. Een slimme keuze dus voor je kids en je budget.

Onze criteria

Voor onze eigen merken gaan onze aankopers zorgvuldig te werk om producten met meerwaarde te vinden. Prijs, Fun-gehalte, veiligheid, kwaliteit zijn vier belangrijke aspecten waar we veel aandacht aan besteden. Zo garanderen we dat onze huismerken de beste keuze zijn voor je kids en je budget.

 • Prijs: We gaan voor een verrassend goedkoop aanbod dat een goed alternatief is voor dure A-merken. Zo bespaar je zonder in te boeten op speelplezier.

 • Fun-gehalte: Onze aankopers volgen de trends op de voet en kiezen speelgoed waar het plezier vanaf spat. We letten op originaliteit en gebruiksgemak en zorgen dat we je kinderen het beste van het beste kunnen bieden. Wij doen jouw en je kinderen graag een plezier door superleuke en voordelige artikelen aan te bieden.
 • Kwaliteit: We testen ons speelgoed zorgvuldig en controleren of alles aan de veiligheidsnormen voldoet. Kinderen gaan vaak ruw met speelgoed om en daarom krijgt het heel wat te verduren. Maar bij ons gaat goedkoop niet ten koste van de kwaliteit. Onze aankopers selecteren elk artikel met zorg en letten daarbij op een aantal vastgestelde kwaliteitseisen.
 • Veiligheid: Elk stuk speelgoed geeft aan voor welke leeftijd het bestemd is. Je hoeft je geen zorgen te maken over het gebruik van het speelgoed, want het voldoet gegarandeerd aan alle veiligheidsnormen.

Onze huismerken

Onze speelgoedmerken zijn uitdagend en verrassend tegelijkertijd, je kind hoeft zich hiermee nooit te vervelen. Het aanbod bij Fun is zeer gevarieerd en omvangrijk. Maak kennis met onze 9 huismerken.

Boum

Speelgoed voor de allerkleinsten waar je helemaal vrolijk van wordt. Het assortiment van ons huismerk Boum bestaat uit knuffels, houten speelgoed, loopwagens, speelmatten, racebanen en badspeelgoed. Kortom, een assortiment speelgoed voor kinderen tot 3 jaar dat zeker vreugde en plezier brengt. Het babyspeelgoed is vermakelijk, speels en prikkelt de zintuigen van jouw kleine spruit. Al het Boum peuterspeelgoed is ontworpen om creativiteit en verbeelding te stimuleren, terwijl het ook de lichamelijke ontwikkeling bevordert. De eenvoudige vormen en heldere kleuren spreken zowel baby's als peuters aan en zorgen voor uren speelplezier. Boum speelgoed is gemaakt van veilige, hoogwaardige materialen, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw kleintje speelt met producten die aan de hoogste normen voldoen. Bovendien zijn de knuffels ongelooflijk zacht en knuffelbaar, waardoor ze favoriet zijn bij kinderen.

Kenza Dolls

Ons huismerk Kenza Dolls maakt de leukste poppen en accessoires voor elke leeftijd. Vanaf ongeveer twee jaar oud beginnen kinderen te fantaseren en hun sociale vaardigheden te ontwikkelen. Rond de leeftijd van 3-4 jaar beginnen kinderen het leuk te vinden om kleertjes te wisselen en met poppen te spelen. Doet je  zoon of dochter niets liever dan poppen verzorgen? Dan is Kenza Dolls je go-to cadeau. Kenza Dolls zijn harde of zachte poppen, klein en groot, met lieve gezichtjes en allerlei verschillende kapsels. Het poppenassortiment is niet alleen uitgebreid, ook de meubels en andere aanverwante poppenartikelen zijn talrijk. Het merk Kenza Dolls creëert een volledige poppenwereld waarin het de poppen aan niets ontbreekt. Je kind springt een gat in de lucht met al deze verzorgende items, van een borstel tot een zuigfles. Maar hoe kan de pop zich verplaatsen? Uiteraard heeft Kenza Dolls daar ook aan gedacht. De schattige poppen worden door je kindje overal mee naartoe genomen, zowel op de arm als in de kinderwagens. Voor de wat oudere kindjes zijn er ook grotere poppen van wel 80 cm! Met deze poppen beleven ze allerlei avonturen en krijgen ze er een echt vriendje bij.

Kenza Home

Laat je kind mee alles in huis ontdekken, van koken tot huishouden.
Jawel, ons huismerk Kenza Home denkt echt aan alles. Speelgoed waarmee peuters en kleuters het echte leven kunnen nabootsen. Denk maar aan: keukentjes, een kassa, een winkelwagentje en wasmachine. Misschien heb je het wel gemerkt bij die kleintjes, ze helpen thuis graag mee, en spelen deze scènes ook heel graag na. Bij Kenza Home is het speelgoed verdeeld in de categorieën Keuken, Winkel en Beroepen. Aan elk detail is gedacht, zoals de microfoon op de kassa en de staafmixer bij de keukenset. Niets wordt aan het toeval overgelaten, zodat je kind los kan gaan met de huishoudelijke taken en ze straks in huis een handje kunnen helpen. Of speelt je zoon of dochter graag doktertje? Hij of zij kan in de huid kruipen van een dokter, dierenarts of tandarts met een van de Kenza Home speelsets.

Creatiki

Leuk knutselmateriaal voor elke creatieveling. Met ons huismerk Creatiki maak je jouw kleine knutselaar weer helemaal gelukkig. De creatieveling laat zijn fantasie hef liefst de vrije loop door middel van het creëren van een hele eigen wereld. Klei of verf leent zich altijd uitstekend voor creatief spelen. Creatiki biedt allerlei soorten klei, sieraden en verf aan voor kinderen die nooit te kort hebben aan inspiratie. Het assortiment van Creatiki is heel uitgebreid want naast de knutseldozen bieden ze ook magneetborden, schoolborden en tekentafels aan. De kleintjes kunnen alvast oefenen op een schoolbord en de jonge fashionista’s weten wel raad met de sets met sieraden, haarstylingproducten, tatoeages en nagelverzorging. Een Creatiki-cadeau valt gegarandeerd in de smaak bij  creatievelingen.

Wheellious

Voertuigen, racebanen en accessoires in allerlei maten en kleuren.
Bij ons huismerk Wheellious heeft bijna alles wieltjes. Dus, jonge snelheidsduivels opgelet! Je kunt het zo gek niet bedenken of Wheellious biedt een onuitputtelijke bron aan voertuigen en accessoires: van een blauwe vrachtwagen en een echte brandweerauto tot een drone en een quad. Echt elke lievelingsauto van je kind zit erbij. Verwen de kleine met een droomauto zodat hij zijn helden kan naspelen. Ga met de helikopter snel naar de plek van het ongeluk of laat jouw haai een mooie duik nemen met behulp van de afstandsbediening. De racebanen gaan sneller dan snel voor de ultieme kick op de baan. Welk voertuig wint de race, de Monster Gevechtswagen of de High Speed auto? Hier weet je kleine coureur zich uren mee te vermaken.

Music & Vibes

Maak je klaar voor je eerste optreden met Music & Vibes.
Dit leuke huismerk van Fun zorgt voor ritme en een goede vibe met het ruime assortiment muziekinstrumenten voor kinderen. Met de instrumenten van Music & Vibes geef je je kind een basis mee voor zijn muzikale ontwikkeling. Muziek is niet alleen leuk, het heeft ook nog eens een positieve invloed op cognitieve vaardigheden. Het aanbod is groot en varieert van gitaren in allerlei soorten en maten, tot fluiten en accordeons. Is je zoon of dochter altijd aan het zingen? Geef hem of haar dan een microfoon cadeau, en haal de performer in hem of haar naar boven. Je bent nooit te jong om te beginnen met het bespelen van een instrument. Dankzij Music & Vibes kan de muzikale reis van je kind van start gaan.

Fool’s Games

Ontdek de talloze leuke gezelschapsspellen van ons huismerk Fool’s Games voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Elk spel is ontworpen om kinderen te helpen hun probleemoplossend vermogen, hand-oog coördinatie en strategisch denken te ontwikkelen en terwijl quality time doorbrengen met het gezin. De stukken zijn ook felgekleurd en gemakkelijk te hanteren, zodat zelfs de jongste spelers plezier hebben met hun nieuwe favoriete gezelschapsspel. Door de verrassend voordelige prijzen zijn Fool's Games spellen de perfecte manier om uw kinderen weg te krijgen van de tv en te betrekken bij ouderwets spelplezier. Dus neem plaats aan tafel met het gezin, pak wat Fool's Games spellen en maak je klaar voor klassiek spelplezier!

Square

Ons huismerk Square staat voor kwalitatief bouwspeelgoed en vooral eindeloos bouwplezier voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Square geeft kinderen de tools in handen om iets moois na te bouwen volgens stap-voor-stap instructies, of om zelf ‘from scratch’ te creëren. De bouwsteentjes passen gemakkelijk in elkaar en zijn er in verschillende maten en kleuren. Door de ruime variëteit in bouwblokjes kunnen kinderen alles wat ze kunnen bedenken met hun creatieve geest maken. Het Square aanbod bevat bouwsets, knikkerbanen en domino speelgoed. Square speelgoed is in vergelijking met A-merken binnen bouwspeelgoed ongelooflijk betaalbaar. Het is een geweldige optie voor ouders die op zoek zijn naar budgetvriendelijk speelgoed van hoge kwaliteit.

Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie