Monopoly Fortnite (1 Van Assortiment)

Art.nr. 20436162

In deze spannende Fortnite-editie van de Monopoly-game claimen spelers locaties, vechten ze met tegenstanders en vermijden ze de Storm om te overleven.Taal: Engels
Personage: Fortnite
- +
Bekijk
Levering aan huis
Levering in afhaalpunt
Levering in de winkel
Details

Spel Monopoly Fortnite (Belgische editie)

Opgelet:

Sommige van onze artikelen hebben 1 barcode voor verschillende kleuren, hierdoor kunnen wij niet garanderen welke kleur je zal ontvangen. Momenteel ben je er zo eentje aan het bekijken. Maakt het je niet zoveel uit wat de kleur is, laat je dan zeker verrassen langs deze weg door ons online team! Heb je liever een bepaalde kleur, dan kan je steeds terecht in onze winkels.

In deze spannende Fortnite-editie van de Monopoly-game claimen spelers locaties, vechten ze met tegenstanders en vermijden ze de Storm om te overleven. De gameplay, het ontwerp en de componenten van het bordspel bevatten elementen die zijn geïnspireerd door het videospel, waaronder Fortnite-locaties en loot chest kaarten. In plaats van Monopoly-geld verdienen spelers Health Points (HP). Kies eerst een personage: kies uit 27 geweldige outfits. Dan is het tijd om te vechten. Met de actiedobbelsteen kunnen spelers gezondheidspakketten oppakken, muren bouwen en hun tegenstanders beschadigen. Elke keer als een speler voorbij gaat, ontketenen ze de Storm; vermijd die of verlies HP. Net als in de Fortnite-videogame wint de speler die als laatste overeind blijft!

Inclusief gameboard, 27 kartonnen outfits met pionhouders, 15 Storm-kaarten, 16 locatiekaarten, 16 loot chest kaarten, 8 muurkaarten, 1 genummerde dobbelsteen, 1 actie-dobbelsteen met labels, 110 Health Point-chips en gamegids.

Taal: Engels

MONOPOLY: FORTNITE EDITION BOARD GAME: Fortnite fans, deze editie van de Monopoly-game is geïnspireerd door de populaire Fortnite-videogame! Het gaat niet om wat de spelers bezitten; het gaat erom hoe lang ze kunnen overleven.

VOOR FORTNITE FANS: In het Monopoly: Fortnite Edition bordspel claimen 2 tot 7 spelers locaties, vechten ze tegen andere spelers en ontsnappen ze aan de Storm om te overleven; de laatste speler die overeind blijft, wint.

FORTNITE-EIGENSCHAPPEN EN GEZONDHEIDSPUNTEN: De Monopoly: Fortnite Edition bordspel beschikt over bekende locaties als eigenschappen en spelers willen Health Point-fiches verdienen in plaats van Monopoly-geld om in het spel te blijven.

HAAL TEGENSTANDERS NEER: Gebruik loot-items en de actiedobbelsteen om tegenstanders te verslaan in dit leuke bordspel voor Monopoly-fans en Fortnite-fans vanaf 13 jaar en ouder.

KIES EEN OUTFIT: De game wordt geleverd met 27 Fortnite-outfits met pionhouders en spelers kunnen ervoor kiezen om als hun favoriet te spelen.

Karakteristieken
Meer informatie
SKU 20436162
EAN-code 5010993661619
Personage Fortnite

Onze 4 beloftes:

 • 29 winkels
 • + 19 open op zondag
 • Vind een cadeau voor iedereen

 • Klantendienst
 • klantendienst@fun.be

 • Ma-za 9:00 - 17:00

 • Laagste prijs garantie
 • Wij betalen het verschil terug

 • 30 dagen retour met Funcard
 • Gratis verzending*
 • *Vanaf €50, anders €4,99

 • Ook naar Nederland

Monopoly Fortnite (1 Van Assortiment)
Monopoly Fortnite (1 Van Assortiment)
- +
Bekijk
Bijpassende producten voor dit artikel:
 1. Regenwormen
  Regenwormen
  Bekijk
 2. Wie Is Het?
  Wie Is Het?
  Bekijk
 3. Regenwormen Junior
  Regenwormen Junior
  Bekijk
 4. Sshh Maak Papa Niet Wakker!
  Sshh Maak Papa Niet Wakker!
  Bekijk
 5. Spel Konijnen Hokken
  Spel Konijnen Hokken
  Bekijk
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie