TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Spel Nightmare Horror Adventures

Art.nr. 20496561

Speel één van de vijf Crafton-kinderen en ga in het oude landhuis op zoek naar aanwijzingen over de moord op jullie ouders 15 jaar geleden…
- +
Bekijk
Levering aan huis
Levering in afhaalpunt
Levering in de winkel
Details

Spel Nightmare Horror Adventures

Nightmare Horror Adventures is een spannende, meeslepende en avondvullende belevenis vol verrassingen. 

In dit coöperatieve, verhaal-gedreven spel heb je maar één kans om de echte moordenaar te vinden en het mysterie op te lossen...

Welcome to Crafton Mansion

Jullie zijn telgen uit de adellijke Crafton-familie. Samen met jullie ouders, ooms, tantes en opa Harry zijn jullie opgegroeid in een prachtig, afgelegen landhuis dat al eeuwenlang in het bezit is van de familie. Het waren gelukkige en voorspoedige jaren – de rijkdom van de familie zorgde ervoor dat jullie niets tekortkwamen.

Maar zoals aan alle goede dingen kwam 15 jaar geleden ook aan deze gelukkige jeugd een einde - een einde dat zo abrupt, vreselijk en traumatiserend was, dat jullie je er niets meer van kunnen herinneren. De beelden ervan staan nog wel op jullie netvlies gebrand: de verkoolde lichamen van de volwassen familieleden, het afgebrande tuinhuisje en de zwaailichten van de politiewagens die jullie afvoerden. De politie heeft de zaak nooit kunnen oplossen, hoewel al het bewijs in één richting wijst: een van de volwassenen heeft de anderen opgesloten in het tuinhuisje alvorens het huisje in brand te steken. Er ontbrak namelijk een lichaam. Helaas waren de lichamen van de slachtoffers te ernstig verminkt om hun identiteit te kunnen achterhalen - en daarmee dus ook de identiteit van het voortvluchtige familielid.

Na de gebeurtenissen in deze verschrikkelijke nacht zijn jullie ondergebracht in verschillende pleeggezinnen en zijn jullie het contact met elkaar verloren. De 15-jarige radiostilte werd vorige week plotseling verbroken toen jullie allemaal een brief kregen van Johnny, jullie oudste neef. In zijn brief gaf Johnny aan dat hij de moord op zijn ouders nooit heeft kunnen loslaten. Hij beweerde dat hij een onderzoeksmethode heeft ontwikkeld waarmee hij de identiteit van de dader zou kunnen achterhalen. Maar, gaf hij aan, hij mist nog belangrijke informatie: jullie geblokkeerde herinneringen. Daarom heeft hij jullie uitgenodigd voor een reünie op de plek waar het allemaal gebeurd is: landhuis Crafton.

Nu staan jullie hier, in het jaar 2000, met alle neven en nichten bij elkaar voor de entree van het landhuis. Er ontbreekt alleen iemand: Johnny zelf. Erg vreemd, aangezien Johnny in zijn brief had geschreven dat hij al eerder naar het landhuis zou gaan om wat dingen voor te bereiden en jullie buiten zou opvangen. Jullie besluiten nog even op Johnny te wachten. Omdat jullie elkaar al lang niet hebben gezien, doden jullie de tijd met een kleine voorstelronde.

SOLVE THE MURDERS, PREVENT YOUR OWN!

Karakteristieken
Meer informatie
SKU 20496561
EAN-code 8714649013766
Merk Identity Games
Leeftijd van vanaf 12 jaar
Leeftijd tot 99 jaar

Onze 4 beloftes:

 • 29 winkels
 • + 19 open op zondag
 • Vind een cadeau voor iedereen

 • Klantendienst
 • klantendienst@fun.be

 • Ma-za 9:00 - 17:00

 • Laagste prijs garantie
 • Wij betalen het verschil terug

 • 30 dagen retour met Funcard
 • Gratis verzending*
 • *Vanaf €50, anders €4,99

 • Ook naar Nederland

Spel Nightmare Horror Adventures
Spel Nightmare Horror Adventures
- +
Bekijk
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie