Spel Pandemic (Pandemie) - Nederlandstalig

Art.nr. 20365906

Pandemic is een coöperatief bordspel waarin spelers als team samenwerken om infecties over de hele wereld te behandelen! ?Coöperatieve gameplay ?Boeiende premisse ?Mooi ontwerp ?Van hardcore gamers tot casual spelers.
Deze set bevat:
 • Spelregels, 1 speelbord, 7 rolkaarten, 7 pionnen, 59 spelerskaarten (48 stadskaarten, 6 epidemiekaarten, 5 evenementkaarten), 4 referentiekaarten, 48 infectiekaarten, 96 ziektekubussen (24 in 4 kleuren), 4 genezingsmarkeringen, 1 token voor infecties, 1 u
Leeftijd van: vanaf 8 jaar
Minimum Aantal Spelers: 2 spelers
Maximum Aantal Spelers: 4 spelers
- +
Bekijk
Levering aan huis
Levering in afhaalpunt
Levering in de winkel
Details

Spel Pandemic - Nederlandstalig

Pandemie is niet aan zijn proefstuk toe! Het spel heeft al enorm veel internationale prijzen op zijn palmares staan en heeft zich als coöperatief spel intussen opgewerkt tot klassieker. Deze vernieuwde versie zal daar niets aan veranderen, maar integendeel de gevestigde waarde bestendigen.

Twee nieuwe personages hebben het gespecialiseerd team van ziektebestrijders vervoegd: de quarantainespecialist en de rampenplanontwikkelaar. Samen met de dokter, wetenschapper, onderzoeker, operationeel expert en dispatcher moeten ze geneesmiddelen ontwikkelen tegen vier dodelijke virussen die de wereld teisteren. Maar de klok tikt beangstigend snel. Het lot van de hele mensheid ligt in jullie handen!


Met ziektes die overal ter wereld opduiken, vindt Pandemic wereldwijd plaats. In de loop van het spel gebruiken spelers acties om tussen hotspots te bewegen terwijl ze ziektes behandelen en een netwerk van onderzoeksstations op te zetten die hen helpen ziektes te genezen en bewegingen efficiënter te maken.

Elke speler beheert een hand met kaarten die overeenkomen met de kleuren van de vier ziekten. Met deze kaarten kunnen ze sneller tussen steden reizen of - als een enkele speler vijf kaarten van dezelfde kleur kan verzamelen - een remedie voor een ziekte ontdekken.

Maar veel uitdagingen staan hen in de weg. Uitbraken kunnen ziekten over de hele linie verspreiden en willekeurige epidemieën kunnen een ziekte in een oogwenk versterken. Er is alles voor nodig om alles onder controle te houden.

Of er nu twee of vier spelers zijn, iedereen moet samenwerken en hun verschillende vaardigheden toepassen om het team en de wereld ten goede te komen. Daartoe neemt elke speler aan het begin van het spel een van de zeven rolkaarten die een speciale vaardigheid verlenen. De wetenschapper heeft bijvoorbeeld slechts vier kaarten van dezelfde kleur nodig om een ziekte te genezen, en de dispatcher kan de pionnen van andere spelers verplaatsen. Elke rol opent nieuwe mogelijkheden en synchroniseert met de andere rollen, zodat spelers nieuwe strategieën kunnen bedenken om het team zo effectief mogelijk te helpen.

Ontwerper: Matt Leacock

Inhoud: spelregels, 1 speelbord, 7 rolkaarten, 7 pionnen, 59 spelerskaarten (48 stadskaarten, 6 epidemiekaarten, 5 evenementkaarten), 4 referentiekaarten, 48 infectiekaarten, 96 ziektekubussen (24 in 4 kleuren), 4 genezingsmarkeringen, 1 token voor infecties, 1 uitbraaktoken, 6 onderzoeksstations

Karakteristieken
Meer informatie
SKU 20365906
EAN-code 0681706911045|681706911045
Merk Asmodee
Leeftijd van vanaf 8 jaar
Minimum Aantal Spelers 2 spelers
Maximum Aantal Spelers 4 spelers
Speelduur +/- 45 min.
Speltype Bordspel
Release date 2014

Onze 4 beloftes:

 • 29 winkels
 • + 19 open op zondag
 • Vind een cadeau voor iedereen

 • Klantendienst
 • klantendienst@fun.be

 • Ma-za 9:00 - 17:00

 • Laagste prijs garantie
 • Wij betalen het verschil terug

 • 30 dagen retour met Funcard
 • Gratis verzending*
 • *Vanaf €50, anders €4,99

 • Ook naar Nederland

Spel Pandemic (Pandemie) - Nederlandstalig
Spel Pandemic (Pandemie) - Nederlandstalig
- +
Bekijk
Bijpassende producten voor dit artikel:
 1. Machiavelli De Donkere Landen
  Machiavelli De Donkere Landen
  Bekijk
 2. Carcassonne Basisspel
  Carcassonne Basisspel
  Bekijk
 3. Carcassonne Kathedralen En Herbergen (Uitbreiding)
  Carcassonne Kathedralen En Herbergen (Uitbreiding)
  Bekijk
 4. Carcassonne: De Draak, De Fee En De Jonkvrouw (Uitbreiding)
  Carcassonne: De Draak, De Fee En De Jonkvrouw (Uitbreiding)
  Bekijk
 5. Carcassonne Kooplieden & Bouwmeesters (Uitbreiding)
  Carcassonne Kooplieden & Bouwmeesters (Uitbreiding)
  Bekijk
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie