BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Nintendo Switch Pokémon, Let's Go! Pikachu!

Art.nr. 20433906

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! brengt de beleving van een klassieke Pokémon-RPG naar Nintendo Switch met prachtige HD-graphics en een gameplay waarin nieuwe spelers van de serie snel hun weg zullen vinden en ook Trainers van het allereerste uur het beste uit zichzelf moeten halen.
Merk: Nintendo
Platform: Nintendo Switch
- +
Bekijk
Levering aan huis
Levering in afhaalpunt
Levering in de winkel
Details

Nintendo Switch Pokémon, Let's Go! Pikachu!

Welkom in de wereld van Pokémon!

Pokémon zijn wonderlijke (en soms mysterieuze) schepsels die de spelwereld bevolken. Sommige Pokémon leven samen met mensen, maar andere wilde Pokémon leven in hoog gras, holen, zeeën en op andere plekken. Ofschoon we veel verschillende types Pokémon kennen, zijn er nog veel nieuwe Pokémon die ergens op ontdekking wachten.

• Trainers
In het spel start je als een splinternieuwe Pokémon Trainer. Je ontmoet, vangt en voedt een heleboel Pokémon op tijdens je reis om je vaardigheden te vergroten en de beste Pokémon Trainer te worden die je kunt voorstellen. Onderweg help je allerlei mensen en verijdel je de geniepige plannen van diegenen die willen profiteren van Pokémon voor hun eigen snode doeleinden. Natuurlijk kun je dit niet in je eentje voor elkaar krijgen en zul je moeten samenwerken met je partner Pikachu of partner Eevee samen met de rest van je Pokémon bondgenoten!

• Partner Pokémon
Wanneer je het avontuur begint kom je Pikachu of Eevee tegen. Pikachu of Eevee zijn je partner tijdens je hele avontuur en groeien met je mee. Anders dan gewone Pokémon blijft je partner liever buiten zijn Poké Ball en blijft daarom aan je schouder hangen of op je hoofd rijden. Het lijkt ook geen interesse te hebben om te evolueren!

Je partner verschilt een beetje van uiterlijk naar gelang deze een mannetje of een vrouwtje is. Je moet zelf maar bekijken welk geslacht je partner heeft!

Pikachu Partner
Deze heeft rode elektrische zakken op zijn wangenen steekt zijn staart omhoog om de omgeving te bekijken. Je partner Pikachu reist met je mee door op je hoofd of op je schouder te rijden. De punt van de staart van een vrouwtjes Pikachu heeft de vorm van een hart.

Secret Techniques
Op elke tocht moet je hindernissen overwinnen. De weg kan geblokkeerd zijn of je moet de zee oversteken om je bestemming te bereiken. Gelukkig kan je partner de handige Secret Techniques leren om je een handje te helpen!

Secret Techniques zijn speciale vaardigheden die je partner kan leren en buiten gevechten om kan gebruiken. Met Chop Down kun je hinderlijke bomen uit de weg ruimen, met Sea Skim kun je over water zweven en met Sky Dash kun je snel plaatsen en steden bezoeken waar je al eerder geweest bent. Dankzij je partner wordt het verkennen van de regio Kanto tijdens je avontuur een stuk gemakkelijker!

Exclusieve aanvallen
Je partner kan enkele exclusieve aanvallen leren waarover geen enkele andere Pokémon kan beschikken. Omdat je je partner de gehele tocht aan je zijde hebt, moet hij een aantal betrouwbare aanvallen hebben waarmee je op elke uitdaging voorbereid bent!

Exclusive Moves
Als je je partner met liefde overspoelt, geeft hij je tijdens een gevecht soms een teken. Zwaai met je losse Joy-Con wanneer je partner dit teken geeft, zodat hij zijn speciale partnerkrachten kan gebruiken.

Je partner kan je zelfs een teken geven wanneer hij niet degene is die aan het vechten is. Als je hierop reageert, krijgen de statistieken van de vechtende Pokémon een enorme boost!

Pikachu

• Wanneer je tijdens een gevecht het partnerteken ziet, kan je partner Pikachu Pika Papow gebruiken. Hoe hechter de band tussen jou en je Pikachu, hoe groter de kracht waarmee deze aanval dan toeneemt.

• Je Pikachu kan ook de aanval Splishy Splash van het type Water leren. Met deze aanval kunnen tegenstanders verlamd worden!

Spelen met je partner
Tussen het verkennen en het vechten is het een goed idee om te ontspannen met je Pokémon makkers. Geniet van een korte pauze met Pikachu of Eevee om je band met hen te versterken. Ze gaan op je arm zitten zodat je ze kan aaien, voeden en zelfs kan kietelen. Er kan iets moois ontstaan als jullie beiden naar elkaar toe groeien.

Wanneer je niet aan het vechten bent, kun je met je partner Pikachu of Eevee spelen door in het hoofdmenu het Pikachu- of Eevee-pictogram te selecteren. Hoe meer tijd je met je partner doorbrengt, hoe meer hij van je gaat houden! Wanneer de band hechter wordt, geeft hij high fives of vindt hij tijdens jullie tochten zelfs cadeaus voor je. Als jij en je partner vrienden zijn, kan er veel goeds gebeuren!

Besteed tijd en aandacht aan je partner-Pokémon door met een losse Joy-Con de cursor te besturen. Je kunt je partner verwennen en met hem spelen. En hoe vriendelijker je hem behandelt, hoe hechter jullie band wordt. In de handheldmodus kun je met je partner spelen door rechtstreeks het touchscreen aan te raken.

• Pokémon aankleden
Je kan je nog meer met je partner Pokémon verbonden voelen door je gelijk te kleden! Ja, je kan je partner Pokémon in diverse outfits aankleden, accessoires geven en het kapsel ervan veranderen. Stem je kleding af door hun outfit aan die van jou aan te passen of vermeng verschillende items om je partner een eigen stijl te geven.

• Hair
Wanneer je met je partner speelt, kun je hem een snelle make-over geven door in de handheldmodus via het touchscreen door zijn haar te woelen. Jouw handelingen bepalen zijn nieuwe kapsel. Probeer verschillende stijlen uit tot je je favoriete kapsel te pakken hebt. Zoek een mooie bijpassende outfit en geef je partner een werkelijk unieke look!

• Pokémon volgen en rijden
Elke Pokémon in het spel kan jouw reisgenoot zijn. Wanneer je een Pokémon uit zijn Poké Ball haalt, loopt hij met je mee om je reis nog leuker te maken. Bij het verkennen van de Kanto-regio met je Pokémon kunnen deze misschien zelfs nog verborgen items vinden.

• Partners
Bovendien kunnen verschillende Pokémon op verschillende manieren reizen. Sommige Pokémon laten je zelfs op hun rug rijden, zodat je nog sneller rond de wereld kan reizen. Het is een prachtige manier om het avontuur te beleven met je favoriete Pokémon!

Bereid je voor op mega-evolutie!
Vele Pokémon kunnen evolueren in nieuwe Pokémon. Wist je echter dat er ook een evolutie is die evolutie overstijgt? Met deze zogenoemde mega-evolutie kun je zelfs nog sterker worden dan met een normale evolutie. Mega-evolutie laat de energie in een Pokémon kortstondig vrijkomen. Dit kan alleen gerealiseerd worden als er een sterke band tussen een Pokémon en zijn Trainer bestaat.

Je kunt in Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! bepaalde Pokémon eenmaal per gevecht mega-evolueren als je een Key Stone en een megasteen hebt die bij de betreffende Pokémon hoort. Welke Pokémon je wanneer laat mega-evolueren, zal in belangrijke mate bepalen of je een gevecht wint of verliest.

Laten we eens een blik werpen op een aantal Pokémon die je in het spel kunt mega-evolueren.

• Mega Venusaur
Wanneer Venusaur mega-evolueert in Mega Venusaur, groeit de bloem op zijn rug en worden zijn poten dikker en krachtiger om zijn extra gewicht te kunnen dragen. Zijn Defense en Sp. Def nemen enorm toe, waardoor hij zo'n beetje elke aanval kan weerstaan.

• Mega Charizard X / Mega Charizard Y
Charizard kan mega-evolueren in twee vormen: Mega Charizard X en Mega Charizard Y. Kies daarom in elk gevecht de vorm die je het meeste voordeel oplevert.

• Mega Charizard X
De lichaamskleur van Mega Charizard X verandert in zwart, en zijn vlammen worden blauw omdat ze veel en veel warmer worden. Daarnaast verandert zijn Pokémon-type van Fire en Flying in Fire en Dragon.

• Mega Charizard Y
Mega Charizard Y behoudt zijn oranje kleur, maar hij krijgt scherpe hoorns, een langere staart en grotere vleugels. Hij kan nu sneller vliegen dan een straalvliegtuig!

• Mega Blastoise
Blastoise heeft normaal gesproken twee waterkanonnen op zijn schild. Wanneer hij mega-evolueert transformeren de twee kanonnen in één groot kanon dat dankzij de kracht van mega-evolutie vernietigende stralen wegspuit. Zijn Sp. Atk stijgt sterk, waardoor hij tijdens gevechten een agressievere tactiek kan hanteren.

Versieverschillen
Ofschoon de verhaallijn dezelfde is in beide Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee!, zijn er een paar verschillen tussen de twee versies. Natuurlijk is je eerste partner Pokémon ofwel Pikachu of Eevee, afhankelijk van welke versie je krijgt, maar verschillen de twee spellen door de types en rariteit van de wilde Pokémon die je tegenkomt.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu!
Bijvoorbeeld Pokémon zoals Oddish, Sandshrew en Growlithe verschijnen alleen in het wild in Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Pokémon: Let’s Go, Eevee!
Terwijl Bellsprout, Vulpix en Meowth alleen in het wild worden gevonden in Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Karakteristieken
Meer informatie
Merk Nintendo
SKU 20433906
EAN-code 045496423131
Thema Games
Personage Pokémon
Platform Nintendo Switch

Onze 4 beloftes:

 • 29 winkels
 • + 20 open op zondag
 • Vind een cadeau voor iedereen

 • Klantendienst
 • klantendienst@fun.be

 • Ma-za 9:00 - 17:00

 • Laagste prijs garantie
 • Wij betalen het verschil terug

 • 30 dagen retour met Funcard
 • Gratis verzending*
 • *Vanaf €50, anders €4,99

 • Ook naar Nederland

Nintendo Switch Pokémon, Let's Go! Pikachu!
Nintendo Switch Pokémon, Let's Go! Pikachu!
- +
Bekijk
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie