TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Nintendo Switch Mario + Rabbids Kingdom Battle

Nintendo Switch Mario + Rabbids Kingdom Battle

Art.nr. 20418141

Twee werelden komen samen in Mario + Rabbids® Kingdom Battle, een knettergek strategisch avontuur, alleen voor de Nintendo Switch.
Merk: Nintendo Switch
Platform: Nintendo Switch
- +
Bekijk
Levering aan huis
Levering in afhaalpunt
Levering in de winkel
Details

Mario + Rabbids® Kingdom Battle | Releasedatum: 29-08-2017

Twee werelden komen samen in Mario + Rabbids® Kingdom Battle, een knettergek strategisch avontuur, alleen voor de Nintendo Switch. Vorm een ongebruikelijk team van helden om de rust te herstellen in het Paddenstoelenrijk, en baan je een weg door vier doldwaze werelden vol dynamische turn-based gevechten, uitdagende puzzels en onvoorspelbare vijanden.


Paddenstoelenperikelen
Dit is het verhaal van een onverwachte ontmoeting tussen Mario en de knettergekke Rabbids. Het Paddenstoelenrijk is omgewoeld door een mysterieuze draaikolk die de Rabbids naar dit vredige land heeft gevoerd.

Om de rust in het verwarde Paddenstoelenrijk te herstellen moeten Mario, Luigi, prinses Peach en Yoshi samenwerken met vier Rabbids met unieke persoonlijkheden! Reis door vreemde werelden vol munten om te verzamelen en allerlei puzzels om op te lossen.

Ga op pad met deze acht helden in een hilarisch avontuur terwijl je allerlei verwijzingen naar klassieke Mario-games tegenkomt… en natuurlijk talloze ondeugende Rabbids!

Gekke gevechten
Gebruik unieke wapens en ga de strijd aan in turn-based gevechten met allerlei vreemde vijanden en ijzersterke eindbazen. Verplaats je helden om beurten over het slagveld en ga de vijand te lijf met langeafstandsaanvallen en mêlee-aanvallen. Je hebt honderden waanzinnige wapens tot je beschikking, dus bedenk goed hoe je jouw helden wilt uitrusten voor je jezelf in de strijd stort.

Zoek dekking!
Maak gebruik van de omgeving om je vijanden te slim af te zijn! Zoek dekking achter objecten om langeafstandsaanvallen te vermijden, spring door Rabbid-vormige buizen om je snel over het slagveld te verplaatsen, en ga helemaal los met de unieke vaardigheden van je helden.

Samen sterk
Elke held heeft zijn eigen speciale moves, statistieken en technieken die het tij kunnen keren en je speelstijl bepalen. Maak gebruik van Mario's grote aanvalskracht om sterke vijanden te verslaan, houd je team op de been met de genezende krachten van Rabbid Peach en wees aanstormende vijanden te snel af met Luigi's beweeglijkheid. Je bepaalt zelf hoe je team eruitziet!

Sla de handen ineen
Geef een Joy-Con aan een vriend en speel verschillende coöperatieve uitdagingen in de lokale multiplayer, en stel je vaardigheden op de proef met drie moeilijkheidsniveaus. Bestuur ieder twee helden terwijl je je een weg baant door speciaal ontworpen levels vol nieuwe strategische mogelijkheden!

amiibo
Je kunt ook amiibo (apart verkrijgbaar) gebruiken om nieuwe voorwerpen te ontvangen in de game! Scan een compatibele amiibo om speciale wapens te ontvangen die verwoesting aanrichten op het slagveld.

Herstel de rust in het Paddenstoelenrijk en ga op een hilarisch avontuur vol verrassingen in Mario + Rabbids® Kingdom Battle, een unieke game vol turn-based gevechten, exclusief voor de Nintendo Switch.

• Ontdek werelden met een nieuwe draai wanneer de universums van Mario en de Rabbids elkaar treffen in een overgetelijk avontuur!
• Ga de strijd aan in doldwaze, dynamische turn-based gevechten en versla knettergekke vijanden!
• Kies uit acht helden, ieder met zijn eigen unieke eigenschappen, technieken en speciale moves, en ontdek honderden waanzinnige wapens!
• Geef een Joy-Con aan een vriend en speel coöperatieve uitdagingen in lokale multiplayer met drie moeilijkheidsniveaus!

Karakteristieken
Meer informatie
Merk Nintendo Switch
SKU 20418141
EAN-code 3307216024323
Thema Games
Platform Nintendo Switch
Ondertitelen Nee

Onze 4 beloftes:

 • 29 winkels
 • + 19 open op zondag
 • Vind een cadeau voor iedereen

 • Klantendienst
 • klantendienst@fun.be

 • Ma-za 9:00 - 17:00

 • Laagste prijs garantie
 • Wij betalen het verschil terug

 • 30 dagen retour met Funcard
 • Gratis verzending*
 • *Vanaf €50, anders €4,99

 • Ook naar Nederland

Nintendo Switch Mario + Rabbids Kingdom Battle
Nintendo Switch Mario + Rabbids Kingdom Battle
- +
Bekijk
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie