TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Houtskool barbecues

Met een houtskool bbq zit je altijd goed! Deze traditionele houtskool barbecue bestaat in vele vormen en maten: zoals een kleine of grote bbq’s, met of zonder deksel. Voor elk wat wils! Met de smeulende houtskool bereik je hoge temperaturen waardoor het vlees die bekende, rokerige smaak krijgt. Traditie vergt geduld; briketten laat je best een uurtje branden en houtskool ook een goed half uur voor je begint te braden. Neem je tijd, ga gezellig in je loungeset zitten en laat de beloning smaken!

Houtskool BBQ kopen

De houtskool bbq is zeer veelzijdig: we hebben houtskoolbarbeques voor in je tuin, maar ook voor in het park of op de camping. Ga je een houtskool barbecue kopen, dan heb je in ieder geval genoeg keuze dankzij ons ruime aanbod. Je bestelt eenvoudig en veilig online jouw houtskool bbq en wordt bij jou thuis geleverd.

Houtskool BBQ of gas BBQ?

De eeuwige discussie: kies je voor de houtskool BBQ of de gas BBQ? Beide type barbecues hebben hun voor- en nadelen. Als je graag traag en gestaag je vlees wilt braden, dan kies je beter voor de houtskool bbq. Houtskool geeft een bijzondere toets aan je vlees, maar als je je vlees wilt roken, dan kies je beter een rookoven.
Een gas bbq is zeer snel op juiste temperatuur en is ook eenvoudig te hanteren. De temperatuur is makkelijk constant te houden, of te verhogen/verlagen. Kies je voor gemak? Dan richt je je best tot een gas bbq.

Wat heb je nodig voor je houtskool bbq?

Een houtskool bbq kan pas zijn werk doen als hij aangevuld is met voldoende houtskool of briketten. Met lucifers of een barbecue starter kan je je bbq aanzetten. Vergeet zeker niet om de kruidige toets toe te voegen met behulp van barbecue vuurkruiden!
Nadat de magen gevuld zijn, is het belangrijk je houtskool bbq op goede wijze te reinigen. Je maakt je barbecue het makkelijkste schoon wanneer ze nog warm is. Gebruik hierbij goede stevige schoonmaakborstels om alle vuiligheden te kunnen verwijderen. Zo garandeer je jezelf een lange levensduur van je houtskool bbq!

Houtskool barbecues

43 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Barbecue Kant En Klaar 650Gr Houtskool
  Barbecue Kant En Klaar 650Gr Houtskool
  Bekijk
 2. Houtskoolbarbecue Metaal Zwart
  Houtskoolbarbecue Metaal Zwart
  Bekijk
 3. Barbecue Houtskool Staal Zwart
  Barbecue Houtskool Staal Zwart
  Bekijk
 4. Gasbarbecue Smoker
  Gasbarbecue Smoker
  Bekijk
 5. Rookbarbecue
  Rookbarbecue
  Bekijk
 6. BORETTI FRATELLO HOUTSKOOL BBQ
  BORETTI FRATELLO HOUTSKOOL BBQ
  Bekijk
 7. Barbecook Houtkoolsbarbecue Kamal 53 kamado zwart
  Barbecook Houtkoolsbarbecue Kamal 53 kamado zwart
  Bekijk
 8. Barbecook Junko Houtskoolbarbecue Ø 60cm H 166cm
  Barbecook Junko Houtskoolbarbecue Ø 60cm H 166cm
  Bekijk
Houtskool barbecues

43 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie