TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Barbecues

Houtskoolbarbecues
Houtskoolbarbecues
Voor een heerlijke toets aan je vlees
Houtskoolbarbecues
Voor een heerlijke toets aan je vlees

Gasbarbecues
Gasbarbecues
Geen briketten, begin direct met grillen!
Gasbarbecues
Geen briketten, begin direct met grillen!

Best verkocht

Onze merken

BarbecookBarbecook
BorettiBoretti
CampingazCampingaz
WeberWeber
Categorieën
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wie van plan is om een barbecue te kopen kan daarvoor zeker bij ons terecht. Want wij zijn van mening dat ieder seizoen barbecueseizoen is. Als de dagen langer worden en de geur van vuurkruiden van over de haag bij de buren waait. Maar ook heldere winteravonden lenen zich perfect tot een barbecuefestijn. Doe de buren een gans jaar door watertanden en haal de zomer in huis met één van onze barbecues. BBQ-expert of hobbykok, ons assortiment biedt voor elk wat wils! Ontdek onze gasbarbecues of houtskoolbarbecues, onze design bbq’s of klassieke modellen met voet.

Een barbecue kopen bij Fun is ook erg gemakkelijk. Bestel snel en veilig online en schuif binnen de kortste keren je voeten onder de tafel van je splinternieuwe tuinmeubelen, die je bovendien ook bij Fun kan kopen!

Onze BBQ's 

Houtskool barbecue

Wil je voor die authentieke smaak gaan? Dan is een houtskoolbarbecue perfect voor jou! Houtskoolbarbecues zijn de meest populaire en gebruikte barbecues en ze zien er ook mooi en leuk uit.

Het is belangrijk om bij een houtskoolbarbecue op tijd te beginnen met deze aan te steken. Het duurt namelijk even voor dit in orde is. Briketten laat je best een uurtje branden, gebruik je houtskool als brandstof? Dan moet de barbecue minimaal 30 minuten voorwarmen. Eenmaal opgewarmd, zal hij wel warmer worden dan andere barbecuetypes. Heb dus even geduld en je zal beloond worden met die typische rokerige smaak.

Gasbarbecue

Met een gasbarbecue kun je snel en gemakkelijk barbecueën. De afgelopen jaren is de gasbarbecue steeds populairder geworden. Het succes van dit type wordt verklaard door de snelheid. Een gasbarbecue is, in tegenstelling tot een houtskoolbarbecue, na een paar minuten klaar voor gebruik. Je hebt ook geen gedoe met aanmaakblokjes, houtskool en briketten. Sluit de gasfles aan en na het ontsteken kun je meteen beginnen met het bereiden van al je gerechten.

Omdat je met een gasbarbecue simpel de hoeveelheid gas en de temperatuur kan instellen, beslis jij dus zelf hoe snel het eten klaar is. Barbecueën op gas is bovendien goedkoper dan barbecueën op houtskool, briketten of elektriciteit.

Een gasbarbecue kun je perfect gebruiken op een balkon of veranda omdat er veel minder rookontwikkeling is dan met een houtskoolbarbecue.

Elektrische barbecue

Wil je meteen aan de slag gaan? Dan kies je een elektrische barbecue. Een elektrische barbecue werkt op stroom en is snel klaar voor gebruik. Binnen enkele minuten is de barbecue op de gewenste temperatuur.

Met dit type is de temperatuur eenvoudig regelbaar waardoor je vlees, vis en groenten nooit te snel gaar zullen worden. Een elektrische barbecue is veilig en geschikt voor gebruik op je balkon of veranda. Hou er wel rekening mee dat je minder hoge temperaturen zal halen.

Barbecue tips & tricks

  • Haal je vlees op tijd uit de koelkast zodat het tijd heeft om op kamertemperatuur te komen.
  • Opdat de houten stokjes niet zouden verbranden week je ze minimaal 2 uur in koud water.
  • Je moet de barbecue goed voorverwarmen. De barbecue is pas klaar voor gebruik wanneer het houtskool gloeit en niet meer brandt, het is dan grijs van kleur.
  • Gebruik een hoes om je barbecue te beschermen tegen regen en wind. Hierdoor gaat hij langer mee.
  • Smeer je vlees of vis regelmatig in met olie tijdens het barbecueën. Dit zorgt voor een gelijkmatige garing en voorkomt dat voedsel blijft plakken aan het rooster.
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie