BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Staycation

Hoe vermaak je je kids?
Heb jij een staycation gepland en weet je niet wat gedaan? Geen nood! Fun to the rescue! Wij hebben alvast enkele leuke artikelen voor je opgelijst. Met deze toppers beleef je samen met je gezien uren plezier! Ontdek de beste gezelschapsspellen, puzzels, films, boeken, games, knutselartieklen en leerrijk speelgoed.

Kampeer in je tuin

Kampeer in je tuin

Spelletjes in de tuin

Organiseer een tuinfeest

Zoek afkoeling

Ga op stap

Kampeer in je tuin

Sporten in de tuin

Speel spelletjes in je tuin

Je hoeft maar de achterdeur open te trekken, en er ligt een volledige speelwereld aan je voeten. Spelen in de zandbak, rijden op de step, springen met het springtouw, urenlang schommelen of je lekker vuil maken in een modderkeuken. Veel hebben kinderen niet nodig om zich een hele namiddag te vermaken in je achtertuin.  Samen een spelletje Kubb spelen, of kirren van plezier met een automatische bellenblazer: deze activiteiten zorgen voor uren spelplezier. En mama en papa kunnen een oogje in het zeil houden van op het terras terwijl ze genieten van de zon.


Kamperen in eigen tuin

Verre reizen hoeven niet altijd, je kan ook altijd een tripje maken naar Camping Eigen Tuin. Wij zien alleen maar voordelen: het is kosteloos, minstens net zo leuk en geeft je meteen dat onmisbare vakantiegevoel in de zomermaanden. Sla je tent op, haal een leuke luchtmatras uit en de pret kan beginnen. Een vuurschaal zorgt voor kampvuurgevoel! Je hoeft enkel nog je eigen kamplied te verzinnen. Instant vakantiegevoel, gratis en voor niets.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie