BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Geniet nu van 15% korting op buitenspeelgoed* | Naar het buitenspeelgoed › *niet geldig op BERG, Salta en EXIT

Xbox One Watch Dogs Legion

Art.nr. 20501725

WATCH DOGS: LEGION levert een nooit eerder vertoonde gameplay-innovatie waarmee je kunt rekruteren en spelen als iedereen die je ziet in de iconische stad Londen.
Merk: Microsoft
Leeftijd van: Vanaf 16 jaar
Platform: Xbox One
- +
Levering aan huis
Levering in afhaalpunt
Levering in de winkel
Details

Xbox One Watch Dogs Legion | Verkrijgbaar vanaf 29 oktober 2020*

WELKOM BIJ HET VERZET

Massale surveillance, particuliere legers die het op straat voor het zeggen hebben, georganiseerde misdaad... Het is genoeg geweest! Tijd om een einde te maken aan de onderdrukking. Richt een veelzijdige verzetsgroep op om de opportunisten onderuit te halen, die deze ooit zo geweldige stad de vernieling in helpen. Het lot van Londen ligt in jouw handen.

Speel als willekeurig personage

Rekruteer iedereen uit de hele Londense bevolking in je verzetsgroep: van een MI6-agent tot een harde bokser of een onopvallende oude dame... Iedereen die je ziet, kan zich bij je team aansluiten en heeft een eigen achtergrondverhaal, eigen persoonlijkheid en unieke vaardigheden.

Pas je rekruten aan

Pas elk lid van je verzetsgroep aan je persoonlijke voorkeuren aan. Verhoog hun niveau en leer hun verschillende vaardigheden aan, van hacken tot sluiptechnieken en alles-of-niets-aanvalstrainingen. Pas ze verder aan met unieke outfits en iconische maskers.

Vrijheid en gevolgen

Speel het spel zoals jij dat wilt. Een gloednieuw strijdsysteem en een breed scala aan wapens en vaardigheden zorgen ervoor dat de manier waarop je het gevecht benadert echte gevolgen heeft.

Open wereld Londen

Verken een enorme open stadswereld en bezoek de vele beroemde bezienswaardigheden van Londen, waaronder Trafalgar Square, Big Ben of het London Eye. Doe mee aan extra activiteiten zoals bokswedstrijden, freestylevoetbal, clandestiene koeriersopdrachten of straatkunst.

Werk samen met vrienden

Breng je team online en bundel je krachten met maximaal drie vrienden, terwijl je de wereld vrijelijk samen verkent of volledig nieuwe coöp-missies en uitdagende endgamecontent tot een goed einde brengt. Geniet van gratis regelmatige updates door nieuwe online modi, beloningen en thema-evenementen toe te voegen.

Karakteristieken
Meer informatie
Merk Microsoft
SKU 20501725
EAN-code 3307216135333
Leeftijd van Vanaf 16 jaar
Platform Xbox One
  • 29 winkels
  • + 20 open op zondag
    Vind een cadeau voor iedereen
  • Laagste prijs garantie
  • Wij betalen het verschil terug
    30 dagen retour met Funcard

Xbox One Watch Dogs Legion
Xbox One Watch Dogs Legion
- +
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie