TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Zwembanden en duikbrillen

Je kleine dreumes op een comfortabele en aangename manier aan het water laten wennen of je kinderen de nodige ondersteuning geven zodat ze zich veiliger voelen in het water? 

Zwembandjes of een zwemvest geeft hen de nodige houvast en moedigt hen aan om plezier te beleven in het water, maar dan op een veilige manier. Alle zwembandjes en zwemvesten zijn zo ontworpen dat ze de kinderen niet hinderen in hun speelvrijheid en heel comfortabel aanvoelen

Onder water zwemmen met ogen open is voor veel mensen erg pijnlijk, zeker voor jonge kinderen. Toch is het dikwijls erg leuk en vooral handig om onder water te kunnen kijken. Je bent heus niet de eerste die tegen de muur van het zwembad botst tijdens het zwemmen omdat je je ogen niet open kunt houden onder water. Om zulke pijnlijke ongevallen te voorkomen vind je op deze pagina onze zwembrillen en snorkels. We hebben zowel zwembrillen voor volwassenen als voor kinderen. Geef je een duikbril aan je kind, dan zal hij of zij niet meer kunnen wachten om te gaan zwemmen! Begin dus al maar met het zoeken van je zwemgerief! 

Zwembanden en duikbrillen

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Intex My Baby Float 70cm
    Intex My Baby Float 70cm
    Bekijk
Zwembanden en duikbrillen

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie