BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Zwembadgids

Hoe kies ik mijn zwembad?
Hoe kies ik mijn zwembad?
Wij helpen je aan je ideaal zwembad!
Hoe kies ik mijn zwembad?
Wij helpen je aan je ideaal zwembad!

Zwembad plaatsen

Zwembad verwarmen

Zwembad filteren

Zwembad zomerklaar maken

Zwembad onderhouden

Hoofdstukken

hoofdstuk 1

Zwembad kiezen

Er bestaan zo veel verschillende zwembaden, maar hoe weet je nu welk zwembad perfect is voor jou?
In hoofdstuk 1 helpen we je bij je zoektocht naar het perfecte zwembad.

hoofdstuk 2

Zwembad filteren

In het tweede deel van de gids gaan we dieper in op de verschillen tussen de verschillende filters. Verder geven we je ook tips mee over hoe je jouw filter schoonmaakt.

hoofdstuk 3

Zwembad verwarmen

Wanneer je het gehele jaar rond wilt kunnen genieten van je zwembad is een goede zwembad- verwarming geen overbodige luxe. Er zijn dan ook diverse manieren om warm water te voorzien.

hoofdstuk 4

Onderhouden

Het wekelijkse onderhoud is een belangrijke taak die, behalve je water, ook je bad zelf in topconditie houdt. In het laatste hoofdstuk leren we je waar je op moet letten en welke producten je nodig hebt. 

Weer of geen weer, met een warmtepomp in je zwembad kan je zelf bepalen hoe warm je zwembadwater is. Stel de temperatuur in en de warmtepomp doet de rest, je hebt volledige controle over de temperatuur van het water.

Een zandfilter is een van de beste aankopen voor je zwembad als dit er niet standaard bij zit. Je water wordt beter heel nauwkeuriger gezuiverd. Je debiet stijgt waardoor je een warmtepomp kan doen draaien en de mogelijkheden voor het onderhoud van je zwembad nemen toe.

De patroonfilterpomp is een van de belangrijkste onderdelen van je zwembad, dus een goed onderhoud is essentieel om lang te genieten van proper zwembadwater. Een patroonfilter vind je vaak terug bij kleinere zwembaden of bij de baden van de merken Intex en Bestway. 

Hieronder vind je de 10 meest gestelde vragen die wij krijgen over zwembaden. Op elke vraag hebben wij een pasklaar antwoord voor je klaar zodat je meteen aan de slag kan.

Met een opblaasbare spa of jacuzzi creëer je heel snel en voor een betaalbare prijs een wellnessparadijs in je tuin. Kom heerlijk tot rust en geniet met volle teugen zowel in de winter als in de zomer van de relaxerende werking ervan.

Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie