Originele communiefoto’s maken: zo doe je dat!

  •  06-02
  •  communie,communiefoto's

Foto’s van de communicant in je eigen tuin, het idyllische stadspark of een of andere hippe en verlaten fabriekssite? Allemaal heel mooi maar misschien wil jij ook wel eens iets anders… Daarom hebben wij een aantal fotogeniale tips in petto voor de meest originele communiefoto’s. Ook je oogappel zal zich rot amuseren tijdens de fotoshoot, dus everybody happy!


Een echt feestbeest

 

Een ‘feestbeest’, dat nemen wij hier graag redelijk letterlijk. Stop je kind een pluchen masker van een schattige panda of een sluwe vos in de handen en vraag hem of haar om het beest in zichzelf los te laten.

 

Wedden dat zoon- of dochterlief niet zal protesteren? Gebruik je deze foto voor de uitnodiging, dan kan je er bijvoorbeeld ‘Calling all party animals’ als passende titel op plaatsen.


Speelse vlaggenlijn

 

Zet je kind aan het werk! Neen, dan hebben we het niet over het huis poetsen of de afwas doen. ;-) Geef de communicant een vlaggenlijn om zelf op te hangen voor de foto. Je kan deze volledig personaliseren met de tekst die je zelf wil, zoals de naam van je zoon of dochter. Je kan de vlaggenlijn later dus opnieuw gebruiken voor een andere feestelijke gelegenheid!

 


Originele communiefoto's - Gepersonaliseerde vlaggenlijn

Zeg het met letters

 

Nog een leuk idee: laat je zoon of dochter poseren met een ligthbox.

Daarop kan je een leuke tekst plaatsen, bijvoorbeeld ‘Kom je ook naar mijn communiefeest?’ of ‘La-la-lentefeest’ en dan de naam van je kind.

Ook is dit een tof item om nadien als decoratie in je huis te laten staan met een inspirerende quote erop.

 


Ziezo, nu weet je hoe je aan de slag gaat voor de leukste en meest originele communiefoto’s. Wij beloven je dat de fotoshoot superleuk wordt op deze manier en dat je gasten sowieso naar het feestje afzakken na het zien van zo’n spetterende uitnodiging.


Download communieboek
Gerelateerde producten

Voorraad van Originele communiefoto’... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

22-09-2021 12:51:55 Europe/Brussels +0200