Communiefeest versieren? Check de trends van 2018!

  •  18-02
  •  communie,versiering,decoratie
Originele communieversiering

Waar is da feestje?? Als je zorgt voor superleuke en originele communiedecoratie in je huis of op de feestlocatie, zullen de genodigden meteen weten waar ze moeten zijn voor een spetterend communiefeest. Onze trendwatcher maakte een handig overzicht van de mooiste trends om je feest aan te kleden. Let the party begin!


 

 

Ga voor cactusgroen


Originele communieversiering - Cactusgroen

Cactusgroen is hip & happening. We zien het als verfkleur op muren en meubels, maar ook in de vorm van accessoires en planten. Het leuke aan groene decoratie is dat het zorgt voor een soort ‘stoere gezelligheid’. Je kan op het communiefeest zelf zo’n warm sfeertje creëren door te werken met groene versiering. Ook cactus- en bladermotieven zijn très trendy. Zorg voor véél plantjes en bloemen en versier de ruimte met ballonnen in groen, zwart en wit. Match je servetten en servies zodat ze perfect passen in de party jungle! 

 

Aquarelroze


Originele communieversiering - Aquarelroze

Het is je wellicht nog niet ontgaan: aquarel is razend populair! En als er een aquarelkleurtje is waar we helemaal zot van zijn is het natuurlijk aquarelroze. In combinatie met wit en goud creëer je een op en top girly sfeer met een vleugje summer vibes. Laat je volledig gaan met deze leuke decoratietrend! 

 

A touch of gold!


Originele communieversiering - A touch of Gold

Graag een beetje glamour op je feest? Ga dan resoluut voor stijlvolle en elegante decoratie in goud! Het is een van dé trendkleuren van het moment en heel mooi in combinatie met wit en hier en daar een vleugje zwart. Frivole tassels, sierlijke kaarsjes, borden en bestek met koninklijke allures… Als je de gouden versiertruc toepast, dan wordt het letterlijk én figuurlijk een schitterend feest om nooit meer te vergeten!Natuurlijk cactusgroen, frivool aquarelroze of een gouden toets: laat je maar eens volledig gaan met een van deze hippe versiertrends. Met onze originele feestdecoratie wordt het een supergeslaagde party waar de communicant en de gasten nog lang zullen over napraten!

communie / lentefeest
Gerelateerde producten

Voorraad van Communiefeest versieren? ... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

28-02-2020 09:37:02 Europe/Brussels +0100
fun master