5 fantastisch originele uitnodigingen voor je communie- of lentefeest.

  •  13-02
  •  communie,uitnodigingen
Originele uitnodigingen communie

Een originele uitnodiging maken voor het communie- of lentefeest van je kind? Geen paniek als je zelf niet zo creatief bent of als je even zonder inspiratie zit! Wij geven je met plezier een overzicht van de vijf leukste trends van het moment. Hiermee kan je aan de slag om de grote dag van je oogappel aan te kondigen in stijl. Want het feest begint natuurlijk al van zodra de gasten de uitnodiging in hun brievenbus ontvangen!


Mooi met munt

Originele uitnodigingen communie - Munt

Munt is stijlvol en speels. Kies voor een uitnodiging in munt of ga voor een toets met munt. Dat is een tint die zich perfect leent voor een subtiel en sfeervol effect. Trek naar buiten voor de fotoshoot, bij voorkeur een omgeving met veel groen en laat je kind zijn of haar mooiste smile bovenhalen. Het wordt zo zeker een uitnodiging met een wow-effect!

Shine bright

Originele uitnodigingen communie - Goud Sparkle

Een communie- of lentefeest is een serieuze aangelegenheid die je gerust met flink wat toeters en bellen mag aankondigen. Laat het dus maar volop blinken en schitteren! Een uitnodiging met gouden details is dé perfecte voorbode van een knallend feestje… Zorg echter dat je niet in overdrive gaat en gebruik ook voldoende wit als tegengewicht.


Stevige eyecatcher

Ook een uitnodiging in kraft is een topidee als je volledig mee wil zijn met de trends van vandaag.

Dit sterke materiaal ziet er niet alleen supercool uit, het kan ook tegen een stootje. Ideaal dus voor de gasten om op de kast te laten prijken en volop uit te kijken naar het spetterende communiefeest dat er zit aan te komen!

 

Welcome to the party

Originele uitnodigingen communie - Vlaggetjes

Een 100% partyproof invite krijg je door ze te versieren met vlaggetjes. Werk met de trendkleuren van het moment zoals muntgroen, oudroze en pastelblauw. Combineer de speelse vlaggetjes met een knappe portretfoto van het feestbeest. Zo creëer je een stijlvol contrast en een communie-uitnodiging om ‘u’ tegen te zeggen!

Back to basics

Originele uitnodigingen communie - Krijtbord

Een eenvoudige uitnodiging kan een groots effect hebben. Keep it simple! Wat denk je van een uitnodiging in krijtbordstijl, zonder al te veel tierlantijntjes? Beperk je tot de essentiële informatie over het feest en plaats er een mooie foto op van zoon- of dochterlief.  In zwart-wit, bijvoorbeeld. Wedden dat de ontvanger meteen gecharmeerd zal zijn?


Met een communie-uitnodiging in een van deze vijf trends sla je de bal zeker niet mis. Om het plaatje volledig af te maken, kan je zorgen voor decoratie-items in dezelfde stijl of kleur in je huis of op de feestlocatie. Denk maar aan een speelse vlaggenlijn, kaarsen met een aquareltoets, kleurrijke slingers of een krijtbord in de inkomhal.

communie / lentefeest
Gerelateerde producten

Voorraad van 5 fantastisch originele u... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

22-09-2021 12:51:12 Europe/Brussels +0200