OVER ONS

Een volwassen merk, met een hoekje af.

Anno 2015 is het tijd voor FUN 2.0. Over die nieuwe baseline van Fun 2.0 is grondig nagedacht. Er werd gekozen voor drie werelden die elkaar versterken. Altijd vanuit het ‘wij’, samen spelen, samen feesten en het nog mooier maken van kleine momenten. Een mix die uniek is in het Vlaamse Retaillandschap. 

Play staat voor spel. Spelen van kleins af aan tot speels blijven als volwassene. Party staat voor feest. Fun wil partner worden van de klant, voor welk feest dan ook. Een “one stop party shop”, een feestwinkel het ganse jaar door. Create, het zelf maken. Niet noodzakelijk voor jezelf dus, maar om het feest aan te kleden of om samen te spelen met de kindjes. Play Create Party! De eerste conceptwinkel vind je in Lokeren, waar de klant én beleving centraal staan. 

Fun is jouw specialist in plezier. Play, Create én Party. Een sterk merk, met een hoekje af.

Waar de pret begon.

Fun werd in 2001 opgericht als speelgoed- en vrijetijdswinkel en heeft ondertussen 30 winkels en een straffe webshop. 

In 2013 slaan vrijetijdsketen Fun en onlinespeler Fundoo de handen in elkaar. Met het vernieuwende en unieke multichannelconcept zorgt Fun(doo) ervoor dat de klant helemaal centraal staat. De moderne shopper krijgt de controle die hij verwacht over zijn aankoop. 24/7 Fun service, een compleet overzicht van het assortiment en een gebruiksvriendelijke webshop. Bovendien kiest de klant hoe hij koopt; in de winkels, click-&-go in een winkelpunt of thuislevering. 

De Joint Venture resulteert in een nieuwe groep, met Jean Paul Descheemaeker als CEO. Sven De Waele en Joeri De Waele, bezielers van Fundoo, treden in het kapitaal van de nieuwe groep en worden zowel lid van de raad van bestuur als van het management. 


Dit is fun.

Plezier met een hoekje af.

Play

Spelen, dat is de beste voorbereiding op het leven. En opgroeien, da’s het leukste spel ter wereld. Daarom misschien, dat we nog nooit echt gestopt zijn. Be a kid, play.

Momenten maak je zelf.

Create

We inspireren om herinneringen te maken en momenten te scheppen. We wachten niet af, we maken. En dan mag er al eens buiten de lijntjes gekleurd worden. Plezier maak je zelf, create.

Het leven is een feest.

Party

Genieten met volle teugen en laat je verbazen. Leef, feest, party.

Specialist in plezier

Het moment

Fun is specialist in play, create en party. We beseffen dat spelen en feesten in de kleine dingen zit. We geloven in de maakbaarheid van het moment.


Het middelpunt van de pret.

De kern, het middelpunt, het epicenter van de fun, dat zijn onze klanten. Bij Fun draait alles rond de kern van de zaak: de klant, de families, de glimlach en het moment.

Service

Fun is een merk met een gezicht. Altijd authentiek, eerlijk en tot je dienst.

Contacteer ons

Specialist

Specialist in play, create en party. Meester in momenten. Expert in de kleine dingen die momenten mooier maken. Specialist in plezier.

Beleving

Laat je onderdompelen door plezier in één van onze winkels of online. Want plezier, dat beleef je.

Dichtstbijzijnde winkel

Inspiratie

Waar play, create en party elkaar raken, daar vind je inspiratie voor plezante momenten. Daar vind je de sterkte van fun.

Laat je inspireren


Werken bij Fun.

FUN is een dynamische organisatie met een no-nonsense aanpak. Binnen de informele FUN sfeer krijgt iedereen een kans om als gelijkwaardige schakel van het team, de ambitieuze toekomstplannen te realiseren.

Wil je graag deel uit maken van ons fun team en meebouwen aan een toekomst vol play, create en party? Laat er geen gras over groeien en sollicteer voor één van onze openstaande vacatures of spontaan.

Betaal veilig makkelijk en snel

03-03-2021 22:41:00 Europe/Brussels +0100