Pak je cadeautjes creatief in met wol.

  •  11-12
  •  Cadeautjes,Kerstmis,Inpakken

 

Een kerstfeestje is pas écht geslaagd met een leuke kersttrui. Bovendien is zo’n trui lekker warm dus dit komt zeker nog van pas in de winter. Een uitstekend cadeau om onder de kerstboom te leggen voor broer of zus. Je kan deze trui supercreatief verpakken … met wol natuurlijk!

 


Dit heb je nodig:


Pak het cadeautje in met kraftpapier.

 

Kraftpapier is superhip om een cadeautje mee in te pakken. Het is sober, dus ideaal om te combineren met leuke lintjes, touwtjes en allerlei figuren.

 


Cadeautjes inpakken Kraftpapier Fun Belgium

Wikkel wol rond het pakje.

 

Tijd voor de versiering! Kies wol in verschillende kleurtjes en wikkel de draden kriskras rond het pakje heen. Gebruik de kleuren die jij graag ziet, of blijf binnen het kerstthema met rood, groen en wit.

 


Cadeautjes inpakken met wol Wol wikkelen Fun Belgium

Hang een leuk figuurtje aan het pakje!

 

Werk het cadeautje af met een schattig kerstfiguurtje. Hang het vast met wol en bevestig er ook een belletje aan. Zo hoor je het meteen wanneer een nieuwsgierigaard het pakje al probeert te openen! Je kunt natuurlijk ook een speelgoedfiguurtje gebruiken, zoals een LEGO mannetje.

 


Cadeautjes inpakken met wol Kerstfiguurtje Fun Belgium

 

Dit creatieve cadeautje wordt ongetwijfeld een van de absolute blikvangers onder de kerstboom. Het ziet er supermooi uit en het is echt niet moeilijk!

 


Extra cadeautips Fun Belgium
Gerelateerde producten

Voorraad van Pak je cadeautjes creatie... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

28-09-2020 20:24:05 Europe/Brussels +0200