Pak je cadeautjes creatief in voor zus!

  •  28-11
  •  Cadeautjes,Inpakken,Kerstmis

 

Is jouw zus een echte selfie queen? Verras haar dan met een cadeau dat haar op het lijf geschreven is! Deze kerstpoppers zitten vol met keileuke photoprops: brilletjes, hoofddeksels en quotes. Perfect om tijdens het kerstfeest leuke selfies te nemen met de hele familie! Eerst nog creatief inpakken natuurlijk! En dat doe je zo!

 


Dit heb je nodig:


Pak je cadeautje in met bruin inpakpapier.

 

Voor de eerste laag van je cadeautje gebruik je bruin kraftpapier. Zéér trendy en een mooie, sobere basis om straks verder mee te werken!

 


Cadeautjes inpakken Kraftpapier Blauw papier Fun Belgium

Teken flashy strepen.

 

Teken nu kleurrijke strepen op je ingepakte cadeautje. Gebruik hiervoor markeerstiftjes die licht geven in het donker. Dit zorgt voor extra sfeer onder de kerstboom!

 


Cadeautjes inpakken zus Geschenkpapier Fun Belgium

Snij een woord uit & pak het cadeautje nog eens in.

 

Neem nu het cadeaupapier voor de tweede laag. Snij de naam van je zus voorzichtig uit met een cuttermes. Vraag eventueel aan mama of papa om je te helpen. Klaar? Wikkel dan dit inpakpapiertje rond het pakje. De naam van je zus staat nu op het cadeautje in flashy kleuren!

 


Cadeautjes inpakken zus Uitsnijden Fun Belgium

 

Qua creatieve cadeauverpakking kan dit pakje met de naam van zus erop zeker tellen! Het ziet er misschien wat ingewikkeld uit, maar dat is het echt niet. Bovendien is het gewoon ook leuk om te maken. Aan de slag!

 


Extra cadeautips Fun Belgium
Gerelateerde producten

Voorraad van Pak je cadeautjes creatie... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

22-09-2020 12:28:59 Europe/Brussels +0200