Barbecue accessoires

Wanneer je een barbecue in huis haalt zijn er verschillende barbecue accessoires die zeker niet kunnen ontbreken. Zorg dat je langer kan genieten van je barbecue en koop een afdekhoes. We hebben roosters, gereedschap, pizzaplaten en nog veel meer.


Afdekhoezen

 

Met een afdekhoes zal je de levensduur van je nieuwe barbecue verlengen. De geschikte bescherming laat je barbecue enkele jaren langer meegaan. Geen stof, regen, zon of sneeuw die je barbecue kunnen aantasten.

We hebben voor elk formaat wel een geschikte afdekhoes. Zorg dat je barbecue er altijd top uitziet en koop een afdekhoes.

Koop afdekhoes


Roosters

Een rooster kan en mag uiteraard niet ontbreken. In ons assortiment hebben we zeker een barbecuerooster dat bij jouw type past. 

Koop rooster

Gereedschap

Goed materiaal is nodig om te barbecueën. Denk aan een handschoen om jezelf niet te verbranden, aan pincetten, spatels, spiesen en gevogeltestomers.

Koop gereedschap


Reiniging

Zorg dat je lang kan genieten van je barbecue en zorg voor een goed onderhoud. Hoe je je barbecue goed kan onderhouden, lees je hier.

Koop reinigingsborstels, lekbakjes, ontvetter of all clean om je barbecue in topvorm te houden.

Koop reinigingsmateriaal

Houtskool en aanmaak

Om een barbecue nog net iets vlotter aan te maken kan een houtskoolstarter zeker iets voor jou zijn. Hoe je een houtskoolstarter precies gebruikt, lees je hier.

Tip: gebruik Weber Easy Start Premium briketten. Deze geïmpregneerde houtskoolbriketten kunnen zowel voor de aanmaak als voor het bakken van het vlees gebruikt worden. De briketten zijn geïmpregneerd met aanmaakvloeistof waardoor de vlam in een mum van tijd in de houtskool zit.

Koop houtskool en aanmaakproducten


Pizza- en bakplaten

Een pizza bakken op een barbecue? Het kan. Bekijk zeker eens de pizzaplaat van barbecook. Je plaatst de plaat op de barbecue, legt de pizza op de plaat en het deksel op de barbecue. Dan wacht je even en kan je genieten van een lekkere pizza. Bij Fun hebben we ook bakplaten.

Koop bakplaten en pizzastenen

Andere accessoires

Om je op gang te zetten en je te laten experimenteren op de barbecue is een boek vol recepten van Peter De Clercq (wereldkampioen BBQ in 2003) een goed startpunt. Denk ook aan een barbecue kwast die het werk eenvoudiger zal maken of aan spiesjes om je bereidingen net iets anders te presenteren. 

Koop barbecue accessoires


Barbecue onderhouden

Let's
party

Barbecue kopen

Let's
party

Barbecue feest

Let's
party

Houtskool barbecue opstarten

Let's
party

Betaal veilig makkelijk en snel

19-04-2021 17:18:15 Europe/Brussels +0200