Tuinfeest organiseren

Bij mooi weer is er niets leuker dan buiten te gaan en te genieten van de zon. Je tuin vormt het perfecte decor om een feest te organiseren.

Thema kiezen

Een goed feest begint met een thema. Zit eens samen en brainstorm hoe jouw ideale tuinfeest er moet uitzien.

Ga je voor een feeërieke sfeer? Kijk zeker naar onze buitenverlichting: de partyverlichting of mini tuinverlichting zal je tuin ’s avonds meteen een ander uitzicht geven. Ook de Led micro pot verlichting vormt een leuke aanvulling binnen dit thema. Bij decoratie kun je kiezen voor Led Lampions of decoratieve led-verlichting.


Partyverlichting

Mini tuinverlichting

Led pot verlichting

Led Lampions

Eerder fan van het stoere thema? Kies dan voor onze tuinfakkels. Plaats deze in een rij en zorg dat je gasten zo begroet worden. Je komt dan meteen in de juiste sfeer. Plaats vuurkorven en/of vuurschalen, deze passen perfect binnen je thema. ’s Avonds wanneer het afkoelt is het ook leuk om hier samen rond te zitten.


Tuinfakkels

Vuurkorven/vuurschalen

Voor een chiquere uitstraling neem je een kijkje bij onze tuintafels. Je zal zeker jouw keuze vinden. Dek de tafels mooi op en je zit zeker goed. Met een kwalitatieve zwarte hoes geef je je hoge tafels meteen het juiste uitzicht.


Tuinmeubelen voor je tuinfeest

Je bepaalt vooraf wat je uitgangspunt is. Ga je voor de snelle hap, dan kies je misschien voor hoge ronde plooitafels. Ga je voor een volledig diner, dan zorg je dat je voldoende tuintafels en tuinstoelen hebt voor je gasten.


Hoge plooitafels

Tuintafels & tuinstoelen

Een partytent en parasols mogen niet ontbreken op je feest. Ze hebben een dubbele functie, bij zon vormen ze een welgekomen schaduwplek en bij lichte regen een perfecte schuilplaats. Met je parasols kun je ook voor een gezellige sfeer zorgen. Gebruik de led slingerverlichting voor parasols.


Partytent

Parasols

Ga je voor het ultieme ontspannende feest? Kijk dan zeker naar onze ligbedden, hangmatten, loungesets of tuinbanken.


Ligbedden

Hangmatten

Loungesets

Tuinbanken


Tip: ga voor een all-in barbecuefeest

 

Bij mooi weer halen mensen hun barbecue weer naar buiten. Zorg dat je niet achter moet blijven en kijk zeker eens naar ons ruime aanbod barbecues.

Barbecueën is een leuke activiteit en ideaal wanneer er iets te vieren valt. Hier geven we enkele tips die je zeker kunnen helpen bij het organiseren van je barbecuefeest.

Barbecue feest organiseren


Tuinmeubelen kiezen

Let's
party

Onderhoud

Let's
party

Tuinfeest

Let's
party

Barbecueën

Let's
party

Betaal veilig makkelijk en snel

13-04-2021 21:03:50 Europe/Brussels +0200