kerstkaarten zelf maken en ontwerpen

Maak je eigen kerstkaarten of wenskaarten

Bij Fun kun je heel snel en gemakkelijk kerstkaarten en bijpassende enveloppen ontwerpen en laten drukken. Je gaat rustig achter je computer zitten en maakt je kerstwens origineel,door je eigen naam, tekst en / of foto toe te voegen aan een bestaand ontwerp. Er is een zeer ruime keuze, dus ongetwijfeld is er een basis die jou bevalt.

Alle kerstkaarten

Kerstdecoratie

Er is ook decoratie voor je kerstfeest; bijvoorbeeld slingers, vlaggenlijnen en hoedjes met foto of je naam op. Heb je echt de kerstsfeer te pakken, maak dan op jezelf toegespitste tafeldecoratie, zoals menukaarten, placemats en servetringen.

Menukaarten

Let's
no-hover

Servetringen

Let's
no-hover

Placemats

Let's
no-hover

Feesthoedjes

Let's
no-hover

Aandenkens en enveloppen

Behalve kerstkaarten kan je ook zelfontworpen doosjes voor je geschenkjes laten maken. Zó leuk als kleine attentie! Of stickers voor je (klein)kinderen, bijvoorbeeld met hun eigen naam of foto erop. Handig om te weten voor wie elk cadeautje nu ook weer was. 

Geschenkdoosjes

Let's
no-hover

Stickers

Let's
no-hover

Labels

Let's
no-hover

Enveloppen

Let's
no-hover

Kerstkaarten 2017

Bij Fun kan je online terecht voor gepersonaliseerde wenskaarten, enveloppen, stickers of decoraties voor speciale gelegenheden. De mogelijkheden zijn eindeloos en het resultaat is altijd perfect, helemaal precies zoals jij het in gedachten had!

Veel mensen zien er naar uit, maar zeker zoveel zien er tegen op: kerstkaarten maken. Al weken voor de kerst beginnen ze te peinzen en te plannen. Ga je aan de slag met papier, schaar en lijm? Op een gegeven moment slaat de stress toe, want hoeveel kaarten moet je nog maken? Krijg je alles wel op tijd af? En uiteindelijk denk je bij de zoveelste kaart, die je geknutseld hebt: “Ik krijg er eigenlijk genoeg van”, maar je kunt niet stoppen vóór ze allemaal af zijn!

Categorieën

Betaal veilig makkelijk en snel

25-09-2021 05:20:19 Europe/Brussels +0200