PS4 Destiny 2 Forsaken

1 foto
€ 34,99

Voorraad controleren of reserveren in een Fun winkel in de buurt?

Bekijk winkelvoorraad >
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie
PS4 Destiny 2: Forsaken | Uitgebracht 4 Sep 2018

• Pre-order en ontvang:

CAYDE'S EXOTIC STASH

• Ace of Spades Last Hand Exotic-ornament
• Queen of Hearts Exotic-schip
• Standoff Exotic Emote
• Shades of Cayde-6 Armor Shaders
Het Reef is ten prooi gevallen aan totale wetteloosheid en de meest gezochte misdadigers in het sterrenstelsel hebben een uitbraak op touw gezet in de Prison of Elders. Jij en Cayde-6 moeten de vrede herstellen in het gevaarvolle complex, maar een en ander gaat niet volgens plan. Geconfronteerd met een onoverkomelijke situatie, betaalt Cayde-6 uiteindelijk de ultieme prijs.

DE JACHT IS BEGONNEN
Neem het recht in eigen handen als je een nieuw front betreedt boordevol vijanden, bondgenoten en talloze geheimen en schatten die veroverd kunnen worden.

GEBRUIK NIEUWE WAPENS EN UITRUSTING
Ontdek krachtige wapens zoals de nieuwe Legendary Bow en verzamel nieuwe exotische uitrusting.

VERKEN HET THUISLAND VAN DE AWOKEN
Ontdek onbekende gebieden en lang geleden verloren gegane geheimen tijdens je tocht door de Tangled Shore op weg naar Dreaming City, de grootste bestemming ooit voor een eindgame in Destiny.

ONTGRENDEL NEGEN NIEUWE SUPERKRACHTEN
Elke klasse krijgt drie krachtige nieuwe subklassen en Supers erbij. Verras je vijanden als een Hunter met Spectral Blades, verpletter ze met de Chaos Reach van de Warlock, of sla ze tot moes met de vlammende Siege Hammer van de Titan.

JAAG OP CAYDE'S MOORDENAARS
Tijdens een gevaarlijke gevangenisuitbraak doodden Uldren en zijn acht Barons de legendarische Hunter Cayde-6, en veroorzaakten chaos in het Reef.

CAYDE'S LAATSTE VERZET

• ULDRON SOV
De voormalige prins en Master of Crows werd lang vermist na Oryx' aanval op de Awoken-vloot, maar leidt nu de Scorn op een zoektocht naar wraak.

• DE FANATIC
De Fanatic is de eerste van de Scorn, alleen Prince Uldren is hoger in rang. De krijgerpriester heeft zijn mede-barons ervan weten te overtuigen dat de Fallen moeten sterven zodat ze beter, sterker en eeuwig levend kunnen worden.

• DE MACHINIST
Rechterhand van de Fanatic en zijn meest trouwe volgelinge. Ze is een onverzadigbare dief, expert op het gebied van munitie, en hamsteraar. Hele schepen en kampen zijn weggevaagd met haar dodelijke arsenaal.

• DE TRICKSTER
De manipulator met de zilveren tong, ook wel bekend als de Slachter van Bamberga en Terminus van het Gray Legion, krijgt anderen zover dat ze haar smerige werk doen en laat dodelijke verrassingen achter voor haar slachtoffers. • DE HANGMAN
Deze zwijgzame sadist scheurt Servitors aan stukken om zijn mede-barons met Ether te voeden. Zijn obsessie met machines die naar het beeld van de Traveler gebouwd zijn, heeft het Fallen House of Wolves doen uitsterven.

• DE MAD BOMBER
Deze krankzinnige werd opgesloten voor zijn moordpoging op een Awoken van de koninklijke familie, en is bereid om een hele locatie aan diggelen te knallen om zijn doelwit te doden. Zelfbehoud is van secundair belang.

• DE RIFLEMAN
Een scherpschutter die alles ziet met zijn cybernetische oog. Hij houdt zijn doelen op een afstand, speelt echt smerig en mist nooit. Hij heeft meer dan een enkele Ghost van een Guardian afgemaakt.

• DE MINDBENDER
Een kleine Dreg, ene Hiraks, viel in de Hellmouth van de maan en de tijd die hij in het gebied van de Hive doorbracht, heeft hem veranderd. Hiraks kwam terug als de Mindbender en gebruikte zijn kracht om krijgers te beheren en zijn eigen troonwereld te maken uit het Ascendant Realm.

• DE RIDER
Anarchistische motorrijdster, meester-monteur en leidster van haar eigen bende Pike-rijders. Ze is een en al nihilisme en zorgt overal voor anarchie. Haar cavalerie wordt overal gevolgd door een storm van stof en chaos die weinigen overleven.

SPEEL GAMBIT
Vecht. Verzamel. Ontwijk. Val binnen. Dit totaal nieuwe 4-tegen-4 hybride speltype combineert het beste van PvE en PvP.

GA VOOR DE ANNUAL PASS
Naast seizoensupdates en live-evenementen die voor elke Destiny 2-speler beschikbaar zijn, biedt de Forsaken Annual Pass bonusbeloningen en drie premiumcontentreleases.

Elke release biedt nieuwe ervaringen voor Destiny 2: Forsaken, waaronder activiteiten, content voor de eindgame en een arsenaal aan krachtige wapens, pantsers en uitrusting die je kunt verdienen.

Kenmerken:

• Maak jacht op de 8 Barons en hun manschappen
• Twee nieuwe bestemmingen: The Tangled Shore en The Dreaming City
• Een nieuwe Raid
• Nieuw: Gambit, een 4-tegen-4 competitieve PvE-modus
• Gebruik nieuwe krachten met negen extra Supers
• Verzamel nieuwe exotic wapens, armour en uitrusting
• Nieuwe verhaalmissies, avonturen, bestemmingsactiviteiten en meer

In-game aankoop optioneel

Raadpleeg voor meer informatie over vooruitbestellen, inclusief informatie over hoe je je vooruitbestelling kunt annuleren, de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network. Automatisch downloaden is alleen mogelijk als Automatisch inloggen en Automatisch aanmelden zijn ingeschakeld op je PS4™-systeem.

HD Video Output 720p, 1080i, 1080p
DUALSHOCK®4 Vibration Function
Network Players 2-8 (PlayStation®Plus Subscription Required)
Specificaties
  • Sku 20432922
  • Ean code 5030917251962
  • Platform Playstation 4
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Je wilt 'em? PS4 Destiny 2 Forsaken
PS4 Destiny 2 Forsaken
€ 34,99
Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? PS4 Destiny 2 Forsaken
PS4 Destiny 2 Forsaken
€ 34,99
Bekijk winkelvoorraad

Voorraad van PS4 Destiny 2 Forsaken... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

23-10-2020 02:34:48 Europe/Brussels +0200